Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

750
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی کاربرد نانو کامپوزیت های پلی اتلین سبک- خاک رس در افزایش کیفیت، ماندگاری و کاهش ضایعات نان مسطح (بربری)

صفحات

 صفحه شروع 51 | صفحه پایان 60

چکیده

 نان بربری یکی از نان های مسطح رایج در ایران است که زمان ماندگاری نسبتا پایینی دارد. در این پژوهش تاثیر نانو کامپوزیت های پلی اتلین سبک- خاک رس با غلظت های مختلف نانوذرات رس جهت بسته بندی و نگهداری نان در شرایط متفاوت از نظر دما و رطوبت نسبی محیط نگهداری بررسی شد. نانو کامپوزیت های حاوی دو غلظت 2 و 6 درصد نانوذرات خاک رس و نیز پلی اتلین معمولی به عنوان نمونه شاهد مورد استفاده قرار گرفت. نان بسته بندی شده در بسته های فوق الذکر در دمای 10, 25, و 40 درجه سلسیوس و رطوبت نسبی 30 و 75 درصد نگهداری و طی 4 روز تغییرات غلظت گاز اکسیژن درون بسته های نان و ویژگی های کیفی نان ارزیابی شد. با فزایش غلظت نانوذرات, میزان نفوذپذیری نانوکامپوزیت های پلی اتلین- خاک رس به گاز اکسیژن به صورت معنی داری کاهش یافت. افزایش غلظت نانوذرات رس به کاهش نفوذپذیری فیلم های چلی اتلینی در برابر بخار آب انجامید که رطوبت و نرمی نان را در دوره نگهداری حفظ کرد. افزایش دما موجب افزایش میزان نفوذپذیری و کاهش کیفیت نان شد. افزایش دما هم موجب افزایش سرعت ورود اکسیژن به بسته نان و خروج رطوبت ار آن شد که این عمل سفتی بافت نان بربری را افزایش داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    همتیان سورکی، عبداله، طباطبایی یزدی، فریده، قیافه داوودی، مهدی، و مرتضوی، سیدعلی. (1390). بررسی کاربرد نانو کامپوزیت های پلی اتلین سبک- خاک رس در افزایش کیفیت, ماندگاری و کاهش ضایعات نان مسطح (بربری). مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 12(4)، 51-60. SID. https://sid.ir/paper/28250/fa

    Vancouver: کپی

    همتیان سورکی عبداله، طباطبایی یزدی فریده، قیافه داوودی مهدی، مرتضوی سیدعلی. بررسی کاربرد نانو کامپوزیت های پلی اتلین سبک- خاک رس در افزایش کیفیت, ماندگاری و کاهش ضایعات نان مسطح (بربری). مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1390؛12(4):51-60. Available from: https://sid.ir/paper/28250/fa

    IEEE: کپی

    عبداله همتیان سورکی، فریده طباطبایی یزدی، مهدی قیافه داوودی، و سیدعلی مرتضوی، “بررسی کاربرد نانو کامپوزیت های پلی اتلین سبک- خاک رس در افزایش کیفیت, ماندگاری و کاهش ضایعات نان مسطح (بربری)،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 12، no. 4، pp. 51–60، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28250/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button