مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

770
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر اسانس های گیاهی بر کپک سبز مرکبات

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 11

چکیده

 استفاده از فراورده های طبیعی گیاهی به عنوان روش جایگزین مناسب تر برای کنترل بیماری های بعد از برداشت شناسایی شده است. در این تحقیق درصد ممانعت رشدی و خاصیت آنتاگونیستی اسانس چهار گیاه دارویی آویشن, آلوورا, سیر و زیره سبز (100, 200, 300 و 400 پی پی ام) در شرایط آزمایشگاه و محیط زنده علیه Penicillium digitatum آزمایش شد. اسانس های گیاهی به روش تقطیر با کلونجر به دست آمد. حداقل غلظت ممانعت رشدی(MIC) با استفاده از روش رقیق سازی در آگار مشخص شد. بیشترین درصد ممانعت از رشد (95/99 درصد) در شرایط آزمایشگاهی توسط آویشن مشاهده شد و بهترین MIC را بر علیه P. digitatum داشت. آنالیز GC-MS آویشن منجر به شناسایی 22 ترکیب متفاوت گردید. بیشترین درصد ترکیب مربوط به تیمول 18/60 درصد, , γ-Terpinene 6/39 درصد, P-Cymene 44/15 درصد و کارواکرول 88/2 درصد بود. کاربرد اسانس آویشن روی زخم های آلوده به پاتوژن سبب تحریک پرتقال برای افزایش ترکیبات فنلی و آنزیم های پرکسیداز و کاتالاز شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    هادیان، شروین، حسن زاده، نادر، آقاجانی، محمدعلی، پردلی، حمیدرضا، و گابریلا، سیرویلری. (1397). اثر اسانس های گیاهی بر کپک سبز مرکبات. آفات و بیماریهای گیاهی، 86(2 (پیاپی 107) )، 1-11. SID. https://sid.ir/paper/357114/fa

    Vancouver: کپی

    هادیان شروین، حسن زاده نادر، آقاجانی محمدعلی، پردلی حمیدرضا، گابریلا سیرویلری. اثر اسانس های گیاهی بر کپک سبز مرکبات. آفات و بیماریهای گیاهی[Internet]. 1397؛86(2 (پیاپی 107) ):1-11. Available from: https://sid.ir/paper/357114/fa

    IEEE: کپی

    شروین هادیان، نادر حسن زاده، محمدعلی آقاجانی، حمیدرضا پردلی، و سیرویلری گابریلا، “اثر اسانس های گیاهی بر کپک سبز مرکبات،” آفات و بیماریهای گیاهی، vol. 86، no. 2 (پیاپی 107) ، pp. 1–11، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/357114/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا