مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

477
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

259
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی عوامل موثر بر پذیرش فناوری به نژادی گندم و تأثیر آن بر ابعاد امنیت غذایی: کاربرد نظریه یکپارچه پذیرش و استفاده از فناوری (UTAUT2) در استان آذربایجان شرقی

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 12

کلیدواژه

"نظریه یکپارچه پذیرش و استفاده از فناوری (UTAUT2)"Q1

چکیده

 هدف کلی پژوهش حاضر, بررسی عوامل موثر بر پذیرش فناوری به نژادی گندم و تأثیر بر امنیت غذایی گندمکاران استان آذربایجان شرقی با تکیه بر نظریه یکپارچه پذیرش و استفاده از فناوری, است. جامعه آماری مطالعه, گندمکاران پذیرنده فناوری به نژادی گندم در آذربایجان شرقی, می باشد. از روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای با انتساب متناسب در 21 شهر استان, استفاده و حجم نمونه 380 نفر, تعیین شد. ابزار جمع آوری اطلاعات, پرسشنامه محقق ساخته بود که روایی آن از طریق روایی صوری, همگرا و تفکیکی مورد تایید قرار گرفت و پایایی آن نیز با استفاده از پایایی ترکیبی و ضریب آلفای کرونباخ, محاسبه شد. داده ها از طریق نرم افزار Smart-PLS تجزیه و تحلیل شدند. یافته ها حاکی از آن بود که سازه های کارآیی مورد انتظار, انگیزه لذت و اعتماد, تأثیر مثبت و معنی داری بر تمایل به پذیرش فناوری به نژادی و همچنین بر ابعاد امنیت غذایی, داشتند. ضمن این که, متغیرهای تعدیلگر سن, جنسیت و تجربه, نتوانستند تاثیر معنی داری بر سازه های مرتبط داشته باشند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نوروزی عجب شیر، فرزانه، لشگرآرا، فرهاد، میردامادی، سیدمهدی، و امیدی نجف آبادی، مریم. (1398). بررسی عوامل موثر بر پذیرش فناوری به نژادی گندم و تأثیر آن بر ابعاد امنیت غذایی: کاربرد نظریه یکپارچه پذیرش و استفاده از فناوری (UTAUT2) در استان آذربایجان شرقی. پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی، 12(4 (پیاپی 48) )، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/359337/fa

    Vancouver: کپی

    نوروزی عجب شیر فرزانه، لشگرآرا فرهاد، میردامادی سیدمهدی، امیدی نجف آبادی مریم. بررسی عوامل موثر بر پذیرش فناوری به نژادی گندم و تأثیر آن بر ابعاد امنیت غذایی: کاربرد نظریه یکپارچه پذیرش و استفاده از فناوری (UTAUT2) در استان آذربایجان شرقی. پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی[Internet]. 1398؛12(4 (پیاپی 48) ):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/359337/fa

    IEEE: کپی

    فرزانه نوروزی عجب شیر، فرهاد لشگرآرا، سیدمهدی میردامادی، و مریم امیدی نجف آبادی، “بررسی عوامل موثر بر پذیرش فناوری به نژادی گندم و تأثیر آن بر ابعاد امنیت غذایی: کاربرد نظریه یکپارچه پذیرش و استفاده از فناوری (UTAUT2) در استان آذربایجان شرقی،” پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی، vol. 12، no. 4 (پیاپی 48) ، pp. 1–12، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/359337/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button