APA:
کپیجلیلی، ش.، طباطبایی نائینی، ا.، اشرفی، م.، و امین لاری، م.. (1399). فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره پریکارپ رقم های مختلف میوه انار. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 22(1 )، 95-107. SID. https://sid.ir/paper/360040/fa
Vancouver:
کپیجلیلی ش.، طباطبایی نائینی ا.، اشرفی م.، امین لاری م.. فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره پریکارپ رقم های مختلف میوه انار. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1399؛22(1 ):95-107. Available from: https://sid.ir/paper/360040/fa
IEEE:
کپیش. جلیلی، ا. طباطبایی نائینی، م. اشرفی، و م. امین لاری، “فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره پریکارپ رقم های مختلف میوه انار،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 22، no. 1 ، pp. 95–107، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/360040/fa