APA:
کپیزربان، اصغر، ملکانه، محمد، و بقراطی، میثم. (1386). خواص آنتی اکسیدانی آب انار و توانایی آن در خنثی سازی رادیکال های آزاد. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، 14(3 (پیاپی 32))، 19-26. SID. https://sid.ir/paper/95779/fa
Vancouver:
کپیزربان اصغر، ملکانه محمد، بقراطی میثم. خواص آنتی اکسیدانی آب انار و توانایی آن در خنثی سازی رادیکال های آزاد. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند[Internet]. 1386؛14(3 (پیاپی 32)):19-26. Available from: https://sid.ir/paper/95779/fa
IEEE:
کپیاصغر زربان، محمد ملکانه، و میثم بقراطی، “خواص آنتی اکسیدانی آب انار و توانایی آن در خنثی سازی رادیکال های آزاد،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، vol. 14، no. 3 (پیاپی 32)، pp. 19–26، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/95779/fa