APA:
کپیعلی یاری، پ.، بخشی کزج، ف.، برزگر، م.، و احمدی گاولیقی، ح.. (1399). تولید سوسیس فراسودمند با استفاده از عصاره های پوست انار و پوست سبز پسته به عنوان دو نگهدارنده طبیعی. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 22(1 )، 159-172. SID. https://sid.ir/paper/360611/fa
Vancouver:
کپیعلی یاری پ.، بخشی کزج ف.، برزگر م.، احمدی گاولیقی ح.. تولید سوسیس فراسودمند با استفاده از عصاره های پوست انار و پوست سبز پسته به عنوان دو نگهدارنده طبیعی. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1399؛22(1 ):159-172. Available from: https://sid.ir/paper/360611/fa
IEEE:
کپیپ. علی یاری، ف. بخشی کزج، م. برزگر، و ح. احمدی گاولیقی، “تولید سوسیس فراسودمند با استفاده از عصاره های پوست انار و پوست سبز پسته به عنوان دو نگهدارنده طبیعی،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 22، no. 1 ، pp. 159–172، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/360611/fa