APA:
کپیآیدوغدو، م.ح.، و کایا، ف.. (1399). عوامل موثر بر مصرف کنندگان غذاهای ارگانیک: مطالعه موردی در پروژه GAP منطقه sanliurfa ترکیه. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 22(2 )، 347-359. SID. https://sid.ir/paper/360899/fa
Vancouver:
کپیآیدوغدو م.ح.، کایا ف.. عوامل موثر بر مصرف کنندگان غذاهای ارگانیک: مطالعه موردی در پروژه GAP منطقه sanliurfa ترکیه. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1399؛22(2 ):347-359. Available from: https://sid.ir/paper/360899/fa
IEEE:
کپیم.ح. آیدوغدو، و ف. کایا، “عوامل موثر بر مصرف کنندگان غذاهای ارگانیک: مطالعه موردی در پروژه GAP منطقه sanliurfa ترکیه،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 22، no. 2 ، pp. 347–359، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/360899/fa