APA:
کپینوشاد، محمد، میرزایی، عباس، و اصغری پور، سحر. (1399). استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) فازی و تاپسیس (TOPSIS) در بهینه یابی فرمولاسیون مواد غذایی: مورد مطالعاتی نان. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 16(6 (پیاپی 66) )، 151-163. SID. https://sid.ir/paper/361998/fa
Vancouver:
کپینوشاد محمد، میرزایی عباس، اصغری پور سحر. استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) فازی و تاپسیس (TOPSIS) در بهینه یابی فرمولاسیون مواد غذایی: مورد مطالعاتی نان. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛16(6 (پیاپی 66) ):151-163. Available from: https://sid.ir/paper/361998/fa
IEEE:
کپیمحمد نوشاد، عباس میرزایی، و سحر اصغری پور، “استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) فازی و تاپسیس (TOPSIS) در بهینه یابی فرمولاسیون مواد غذایی: مورد مطالعاتی نان،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 6 (پیاپی 66) ، pp. 151–163، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/361998/fa