مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

488
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر جایگزینی سفیده تخم مرغ با شیرین بیان بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی موس

صفحات

 صفحه شروع 121 | صفحه پایان 131

چکیده

موس نوعی دسر هوا داده شده با ساختار کفی پایدار می باشد که مواد اصلی آن از به هم زدن سفیده تخم مرغ, خامه, کره, شکر, کاکائو تشکیل می شود. سفیده تخم مرغ اصلی ترین ماده مورد استفاده در تهیه موس است و به دلیل این که خاصیت کف کنندگی و هوادهی بسیار بالایی دارد, هدف یافتن جایگزین مناسب برای سفیده تخم مرغ به عنوان کف کنندگی و هوادهی می باشد. شیرین بیان یکی از مهم ترین گیاهان دارویی از لحاظ اقتصادی است که به صورت گسترده مورد پژوهش قرار گرفته است. به دلیل خواص فیزیکی, کف کنندگی شیرین بیان و هوادهی در محصولات, کاربردهای متنوعی در داروسازی و صنایع غذایی پیدا کرده است. استفاده از منابع گیاهی در رژیم غذایی روزانه بیش از پیش توصیه می شود. در این پژوهش ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی موس حاصل از جایگزینی تخم مرغ با سطوح مختلف شیرین بیان مورد ارزیابی قرار گرفت. شیرین بیان در چهار سطح 5/12, 25, 5/37 و 50 درصد جایگزین تخم مرغ در فرمولاسیون موس شد. رطوبت, افزایش حجم, دانسیته, فاز هوا, شاخص همزدن, شاخص دوام کف و شاخص های بافت مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که سطوح مختلف جایگزینی شیرین بیان کلیه خصوصیات را تحت تاثیر قرار داد, به طوری که با افزایش نسبت جایگزینی مقادیر رطوبت, افزایش حجم, شاخص دوام کف, فرایند هم زدن, فاز هوا نسبت به شاهد کاهش و دانسیته, قابلیت ارتجاع پذیری, قابلیت جویدن, پیوستگی وچسبندگی افزایش پیدا کرد. با توجه به نتایج ذکر شده, با استفاده از جایگزینی شیرین بیان در فرمولاسیون موس, می توان تا حدودی کیفیت محصول نهایی را تغییر داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عارفی، هانیه، و کاراژیان، حجت. (1398). بررسی اثر جایگزینی سفیده تخم مرغ با شیرین بیان بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی موس. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(1 (پیاپی 55) )، 121-131. SID. https://sid.ir/paper/362532/fa

    Vancouver: کپی

    عارفی هانیه، کاراژیان حجت. بررسی اثر جایگزینی سفیده تخم مرغ با شیرین بیان بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی موس. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(1 (پیاپی 55) ):121-131. Available from: https://sid.ir/paper/362532/fa

    IEEE: کپی

    هانیه عارفی، و حجت کاراژیان، “بررسی اثر جایگزینی سفیده تخم مرغ با شیرین بیان بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی موس،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 1 (پیاپی 55) ، pp. 121–131، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/362532/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button