مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

286
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

پیش بینی تغییرات خواص فیزیولوژی در گلابی های تحت بارگذاری خارجی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی: بخش 1: بارگذاری استاتیکی

صفحات

 صفحه شروع 63 | صفحه پایان 85

چکیده

 در این مقاله به بررسی اثر نیروی بارگذاری و دوره انبارداری بر میزان محتویات درونی گلابی پرداخته شده است. در این آزمایش گلابی ها تحت بارگذاری شبه استاتیکی (لبه نازک-لبه پهن) و دوره های انبارداری مختلف (5, 10 و 15 روز) قرار گرفته است. پس از هر دوره انبارداری میزان محتوای فنول کل میوه, آنتی اکسیدان و ویتامین C میوه مورد بررسی قرار گرفت. در این پژوهش شبکه عصبی مصنوعی پرسپترون چندلایه (MLP) با یک لایه پنهان و دو نوع تابع فعال سازی (Hyperbolic tangent-sigmoid) و تعداد 5, 10 نرون در هر لایه برای نیروی بارگذاری و دوره انبارداری جهت پیشگویی میزان میزان محتوای فنول کل میوه, آنتی اکسیدان و ویتامین C انتخاب گردید. با توجه به نتایج به دست آمده بیشترین مقدار R2 برای بارگذاری لبه نازک و پهن در شبکه ای که دارای 10 نرون در لایه پنهان و تابع فعال سازی sigmoidبرای محتوای فنول کل (=0. 9865-=0. 9539), انتی اکسیدان (=0. 9649-=0. 9839) و ویتامینC ( =0. 9758) بوده است و برای ویتامین C ( =0. 9865) بارگذاری لبه پهن بیشترین مقدار R2 در شبکه با 5 نرون در لایه پنهان و تابع فعال سازی Hyperbolic tangent بوده است. با توجه به نتایج به دست آمده شبکه عصبی با این دو نوع تابع فعال سازی توانایی مناسبی در همپوشانی و پیش بینی داده های شبیه سازی شده با داده های واقعی را داشته است.متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد. لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آزادبخت، محسن، واحدی ترشیزی، محمد، و محمودی، محمدجواد. (1399). پیش بینی تغییرات خواص فیزیولوژی در گلابی های تحت بارگذاری خارجی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی: بخش 1: بارگذاری استاتیکی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 16(3 (پیاپی 63) )، 63-85. SID. https://sid.ir/paper/362930/fa

    Vancouver: کپی

    آزادبخت محسن، واحدی ترشیزی محمد، محمودی محمدجواد. پیش بینی تغییرات خواص فیزیولوژی در گلابی های تحت بارگذاری خارجی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی: بخش 1: بارگذاری استاتیکی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛16(3 (پیاپی 63) ):63-85. Available from: https://sid.ir/paper/362930/fa

    IEEE: کپی

    محسن آزادبخت، محمد واحدی ترشیزی، و محمدجواد محمودی، “پیش بینی تغییرات خواص فیزیولوژی در گلابی های تحت بارگذاری خارجی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی: بخش 1: بارگذاری استاتیکی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 3 (پیاپی 63) ، pp. 63–85، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/362930/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button