مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

298
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر غلظت ویتامین سی بر ساخت میکروامولسیون های آب در روغن به روش خودبه خودی

صفحات

 صفحه شروع 61 | صفحه پایان 68

چکیده

 امولسیون های آب در روغن می توانند برای تهیه محصولات غذایی کم چرب یا پوشش دهی ترکیبات محلول در آب حساس به شرایط محیطی مورد استفاده قرار گیرند. در این تحقیق میکروامولسیون های آب در روغن حاوی ویتامین سی در فاز آبی داخلی به روش خودبه خودی و بدون استفاده از ترکیبات فعال سطحی کمکی تهیه شدند. در روش خودبه خودی, میکروامولسیون ها در روش خودبه خودی بر اساس تمایل ترکیب فعال سطحی به فاز پیوسته تهیه شده و از نظر ترمودینامیکی پایدار می باشند. نتایج نشان داد با افزایش غلظت ویتامین سی اندازه ذرات از nm 7/66 برای آب خالص تا و nm 3/214 برای میکروامولسیون های حاوی 3% ویتامین و شاخص پراکندگی اندازه ذرات از 15/0 تا 501/0 افزایش یافت. ظاهر میکرامولسیون ها از حالت شفاف برای آب خالص تا کدر برای میکروامولسیون های حاوی 3% ویتامین سی تغییر کرد. با افزایش غلظت ویتامین سی, ویسکوزیته از 4/115 تا mPa. s 9/87 کاهش یافت. نتایج نشان داد که با افزایش غلظت ویتامین سی تا 3%, همچنان می توان بدون استفاده از ترکیبات فعال سطحی میکروامولسیون ها را به روش خودبه خودی تهیه نمود. متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد. لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نظری، مونا، مهرنیا، محمدامین، جوینده، حسین، و برزگر، حسین. (1398). اثر غلظت ویتامین سی بر ساخت میکروامولسیون های آب در روغن به روش خودبه خودی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(3 (57 پیاپی) )، 61-68. SID. https://sid.ir/paper/363394/fa

    Vancouver: کپی

    نظری مونا، مهرنیا محمدامین، جوینده حسین، برزگر حسین. اثر غلظت ویتامین سی بر ساخت میکروامولسیون های آب در روغن به روش خودبه خودی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(3 (57 پیاپی) ):61-68. Available from: https://sid.ir/paper/363394/fa

    IEEE: کپی

    مونا نظری، محمدامین مهرنیا، حسین جوینده، و حسین برزگر، “اثر غلظت ویتامین سی بر ساخت میکروامولسیون های آب در روغن به روش خودبه خودی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 3 (57 پیاپی) ، pp. 61–68، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/363394/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا