APA:
کپینظری، مونا، مهرنیا، محمدامین، جوینده، حسین، و برزگر، حسین. (1398). اثر غلظت ویتامین سی بر ساخت میکروامولسیون های آب در روغن به روش خودبه خودی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(3 (57 پیاپی) )، 61-68. SID. https://sid.ir/paper/363394/fa
Vancouver:
کپینظری مونا، مهرنیا محمدامین، جوینده حسین، برزگر حسین. اثر غلظت ویتامین سی بر ساخت میکروامولسیون های آب در روغن به روش خودبه خودی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(3 (57 پیاپی) ):61-68. Available from: https://sid.ir/paper/363394/fa
IEEE:
کپیمونا نظری، محمدامین مهرنیا، حسین جوینده، و حسین برزگر، “اثر غلظت ویتامین سی بر ساخت میکروامولسیون های آب در روغن به روش خودبه خودی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 3 (57 پیاپی) ، pp. 61–68، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/363394/fa