APA:
کپیکالیا، ا.، شارما، س.پ.، و دوی، س.. (1399). اثر میکروبیوم سطحی و آماده سازی اسمزی بر ترمیم صدمات ناشی از انبارداری روی زیوایی بذر طالبی (. Cucumis melo L). مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 22(1 )، 221-233. SID. https://sid.ir/paper/363482/fa
Vancouver:
کپیکالیا ا.، شارما س.پ.، دوی س.. اثر میکروبیوم سطحی و آماده سازی اسمزی بر ترمیم صدمات ناشی از انبارداری روی زیوایی بذر طالبی (. Cucumis melo L). مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1399؛22(1 ):221-233. Available from: https://sid.ir/paper/363482/fa
IEEE:
کپیا. کالیا، س.پ. شارما، و س. دوی، “اثر میکروبیوم سطحی و آماده سازی اسمزی بر ترمیم صدمات ناشی از انبارداری روی زیوایی بذر طالبی (. Cucumis melo L)،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 22، no. 1 ، pp. 221–233، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/363482/fa