APA:
کپیمهدویان، کبری. (1396). اثر غلظت های متفاوت سالیسیلیک اسید بر تحمل شوری گیاه چه جو (.Hordeum vulgare L). فیزیولوژی گیاهان زراعی، 9(36 )، 121-136. SID. https://sid.ir/paper/363548/fa
Vancouver:
کپیمهدویان کبری. اثر غلظت های متفاوت سالیسیلیک اسید بر تحمل شوری گیاه چه جو (.Hordeum vulgare L). فیزیولوژی گیاهان زراعی[Internet]. 1396؛9(36 ):121-136. Available from: https://sid.ir/paper/363548/fa
IEEE:
کپیکبری مهدویان، “اثر غلظت های متفاوت سالیسیلیک اسید بر تحمل شوری گیاه چه جو (.Hordeum vulgare L)،” فیزیولوژی گیاهان زراعی، vol. 9، no. 36 ، pp. 121–136، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/363548/fa