مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

519
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

507
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین ارزش غذایی جیره های مورد استفاده جهت رسیدگی جنسی مولدین میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei)

صفحات

 صفحه شروع 15 | صفحه پایان 26

چکیده

 جهت تعیین میزان اسیدهای چرب آراشیدونیک اسید (6-n20: 4): اسید استئاریک (18: 00), اسید اولئیک (6-n18: 1), اسید پالمیتک (16: 00), اسید پالمیتولئیک (7-n16: 1), ایکوزاپنتانوئیک اسید (3-n20: 5) و دکوزاهگزانوئیک اسید (3-n22: 6), اسیدهای آمینه ضروری شامل: آرژنین, لیزین, لوسین, ایزولوسین, ترئونین, والین, هیستیدین, فنیل آلانین, متیونین و میزان پروتئین خام, چربی خام, فیبر خام, خاکستر و رطوبت, ماهی مرکب (Sepia pharaonis), کرم پری نرئیس خلیج فارس (Perinereis nuntica) و صدف ملالیس خلیج فارس (Solen brevis) به آزمایشگاه ارسال شدند. نتایج نشان داد که, میزان اسیدهای آمینه ضروری در ماهی مرکب بیش از صدف ملالیس و در صدف ملالیس بیش از کرم دریایی پری نرئیس بود. در اغلب موارد میزان اسیدهای آمینه غیرضروری, از همین روند پیروی نمودند. فقط میزان اسیدهای آمینه غیرضروری گلیسین و آلانین در صدف ملالیس بیش از ماهی مرکب بود. همچنین در تجزیه شیمیایی غذاهای تر مورد تغذیه مولدین میگو مشخص گردید که درصد پروتئین خام در ماهی مرکب بیش از صدف ملالیس و کرم پری نرئیس بود و به ترتیب 9/2 و 2/2 برابر آن ها اندازه گیری شد. درصد چربی خام در ماهی مرکب بیش از صدف ملالیس و کرم پری نرئیس بود و به ترتیب 1/2 برابر و 6/1 برابر آن ها اندازه گیری گردید. کل میزان چربی خام در ماهی مرکب, کرم پری نرئیس و صدف ملالیس به ترتیب 92/7 درصد, 90/5 درصد و 63/3 درصد اندازه گیری گردید. در مجموع میزان اسیدهای چرب ضروری ماهی مرکب و کرم پری نرئیس از وضعیت مطلوب تری نسبت به صدف ملالیس برخوردار بوده و میزان اسیدهای چرب ماهی مرکب و کرم پری نرئیس تقریباً در یک سطح قرار داشتند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قربانی واقعی، رضا، متین فر، عباس، ابوالحسنی، محمدهادی، غریبی، قاسم، و مال الهی، احمد. (1396). تعیین ارزش غذایی جیره های مورد استفاده جهت رسیدگی جنسی مولدین میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 11(3 )، 15-26. SID. https://sid.ir/paper/365504/fa

    Vancouver: کپی

    قربانی واقعی رضا، متین فر عباس، ابوالحسنی محمدهادی، غریبی قاسم، مال الهی احمد. تعیین ارزش غذایی جیره های مورد استفاده جهت رسیدگی جنسی مولدین میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1396؛11(3 ):15-26. Available from: https://sid.ir/paper/365504/fa

    IEEE: کپی

    رضا قربانی واقعی، عباس متین فر، محمدهادی ابوالحسنی، قاسم غریبی، و احمد مال الهی، “تعیین ارزش غذایی جیره های مورد استفاده جهت رسیدگی جنسی مولدین میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei)،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 11، no. 3 ، pp. 15–26، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/365504/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button