APA:
کپیسیدلو، سیدصادق، نعلبندی، حبیبه، و کیومرثی متعلق، یاور. (1397). بررسی تأثیر نوع طراحی جعبه و مشخصه های عملکردی روی فرآیند پیش سرمایش هلو در سامانه طراحی شده بر اساس هوادهی اجباری. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 28(2 )، 27-40. SID. https://sid.ir/paper/365601/fa
Vancouver:
کپیسیدلو سیدصادق، نعلبندی حبیبه، کیومرثی متعلق یاور. بررسی تأثیر نوع طراحی جعبه و مشخصه های عملکردی روی فرآیند پیش سرمایش هلو در سامانه طراحی شده بر اساس هوادهی اجباری. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1397؛28(2 ):27-40. Available from: https://sid.ir/paper/365601/fa
IEEE:
کپیسیدصادق سیدلو، حبیبه نعلبندی، و یاور کیومرثی متعلق، “بررسی تأثیر نوع طراحی جعبه و مشخصه های عملکردی روی فرآیند پیش سرمایش هلو در سامانه طراحی شده بر اساس هوادهی اجباری،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 28، no. 2 ، pp. 27–40، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/365601/fa