مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

537
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

500
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر توام نانوذرات نقره/ اکسید روی بر خواص کاربردی فیلم های بسته بندی پلی وینیل الکل

صفحات

 صفحه شروع 407 | صفحه پایان 417

چکیده

 در این تحقیق, تاثیر افزودن توام نانوذرات نقره و اکسید روی در بستر پلیمر پلی وینیل الکل برای تهیه فیلم بسته بندی مواد غذایی بر خواص ساختاری و فیزیکی آنها مورد بررسی قرار گرفت. آنالیز ساختاری نانوذرات توسط آزمون میکروسکوپ الکترونی عبوری بررسی شد که نشان داد نانوذرات نقره مورد استفاده ساختار نسبتا کروی و نانوذرات اکسید روی ساختاری میله ای و اندازه متوسط آن ها به ترتیب کمتر از 32 و 40 نانومتر است. برای تهیه فیلم های نانوکامپوزیتی, نانوذرات نقره و اکسید روی به صورت مجزا و توام (ترکیبی) در سطح 3% با روش همزدن حلالی به شبکه پلی وینیل الکل, اضافه شد. نحوه پراکنش نانوذرات در بستر پلیمر و ویژگی سطحی نانوکامپوزیت ها با استفاده از آزمون میکروسکوپ الکترونی روبشی مورد بررسی قرار گرفت. نمای سطحی فیلم ها نشان داد که در همه نانوکامپوزیت ها, نانو ذرات نقره و اکسید روی به طور یکنواخت پخش شدند. با استفاده از طیف سنجی مادون قرمز و پراش پرتو ایکس مشخص گردید که پیوند بین زنجیره های پلیمری پلی وینیل الکل و نانوذرات نقره و اکسید روی برقرار و دارای ساختار کریستالی است. با افزودن توام نانوذرات نقره و اکسید روی در بستر پلیمر, مقاومت کششی حدود 120% افزایش و ازدیاد طول و میزان نفوذ پذیری فیلم-ها نسبت به بخار آب به ترتیب حدود 20% و 75% کاهش یافت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کریمی ولوجایی، زهرا، عباسپورفرد، محمدحسین، آق خانی، محمدحسین، و طریقی، سعید. (1398). تاثیر توام نانوذرات نقره/ اکسید روی بر خواص کاربردی فیلم های بسته بندی پلی وینیل الکل. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(4 (پیاپی 58) )، 407-417. SID. https://sid.ir/paper/365897/fa

    Vancouver: کپی

    کریمی ولوجایی زهرا، عباسپورفرد محمدحسین، آق خانی محمدحسین، طریقی سعید. تاثیر توام نانوذرات نقره/ اکسید روی بر خواص کاربردی فیلم های بسته بندی پلی وینیل الکل. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(4 (پیاپی 58) ):407-417. Available from: https://sid.ir/paper/365897/fa

    IEEE: کپی

    زهرا کریمی ولوجایی، محمدحسین عباسپورفرد، محمدحسین آق خانی، و سعید طریقی، “تاثیر توام نانوذرات نقره/ اکسید روی بر خواص کاربردی فیلم های بسته بندی پلی وینیل الکل،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 4 (پیاپی 58) ، pp. 407–417، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/365897/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button