APA:
کپیحسینی، سیدمسعود، قورچی، تقی، تربتی نژاد، نورمحمد، و سمیعی، رحمت. (1398). اثر جایگزینی سطوح مختلف سویای پرچربی با کنجاله سویا بر خصوصیات لاشه, اکسیداسیون چربی و کیفیت گوشت بره های پرواری زل. تحقیقات تولیدات دامی، 8(4 )، 19-28. SID. https://sid.ir/paper/366014/fa
Vancouver:
کپیحسینی سیدمسعود، قورچی تقی، تربتی نژاد نورمحمد، سمیعی رحمت. اثر جایگزینی سطوح مختلف سویای پرچربی با کنجاله سویا بر خصوصیات لاشه, اکسیداسیون چربی و کیفیت گوشت بره های پرواری زل. تحقیقات تولیدات دامی[Internet]. 1398؛8(4 ):19-28. Available from: https://sid.ir/paper/366014/fa
IEEE:
کپیسیدمسعود حسینی، تقی قورچی، نورمحمد تربتی نژاد، و رحمت سمیعی، “اثر جایگزینی سطوح مختلف سویای پرچربی با کنجاله سویا بر خصوصیات لاشه, اکسیداسیون چربی و کیفیت گوشت بره های پرواری زل،” تحقیقات تولیدات دامی، vol. 8، no. 4 ، pp. 19–28، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/366014/fa