مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

261
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر خشک کردن مایکروویو-گریل (MWGD) بر خصوصیات عملکردی زیتون روسی (Elaeagnus angustifolia L. )

صفحات

 صفحه شروع 51 | صفحه پایان 61

چکیده

 در این پژوهش تاثیر خشک کردن به روش مایکروویو-گریل (MWGD) در میزان انرژی های مختلف (300, 450 و 600 وات) بر خصوصیات عملکردی "زیتون روسی" مورد بررسی قرار گرفت. همچنین اثر عوامل جدید و کاربردی در صنعت غذا مانند ظرفیت نگهداری آب و روغن توسط مایکروویو, تشکیل ژل, کف و امولسیون نیز با تمرکز بر خشک کردن سینتیکی مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد با افزایش انرژی مایکروویو, زمان خشک کردن از 270 به 120 ثانیه کاهش می یابد. همچنین مشخص شد در خشک کردن زیتون روسی در هر میزان انرژی الکتریکی مایکروویو, ظرفیت آب بالاتر از روغن می باشد. بنابراین خشک کردن در 450 وات انرژی مایکرویو بهترین روش خشک کردن با حفظ خواص عملکردی میوه تازه Elaeagnus angustifolia l است.متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد. لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بودرآ، سوسن، زیدانی، سارا، الوتمانی، دریس، و سعدودی، مونی. (1399). تأثیر خشک کردن مایکروویو-گریل (MWGD) بر خصوصیات عملکردی زیتون روسی (Elaeagnus angustifolia L. ). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 16(3 (پیاپی 63) )، 51-61. SID. https://sid.ir/paper/366208/fa

    Vancouver: کپی

    بودرآ سوسن، زیدانی سارا، الوتمانی دریس، سعدودی مونی. تأثیر خشک کردن مایکروویو-گریل (MWGD) بر خصوصیات عملکردی زیتون روسی (Elaeagnus angustifolia L. ). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛16(3 (پیاپی 63) ):51-61. Available from: https://sid.ir/paper/366208/fa

    IEEE: کپی

    سوسن بودرآ، سارا زیدانی، دریس الوتمانی، و مونی سعدودی، “تأثیر خشک کردن مایکروویو-گریل (MWGD) بر خصوصیات عملکردی زیتون روسی (Elaeagnus angustifolia L. )،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 3 (پیاپی 63) ، pp. 51–61، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/366208/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button