APA:
کپیبودرآ، سوسن، زیدانی، سارا، الوتمانی، دریس، و سعدودی، مونی. (1399). تأثیر خشک کردن مایکروویو-گریل (MWGD) بر خصوصیات عملکردی زیتون روسی (Elaeagnus angustifolia L. ). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 16(3 (پیاپی 63) )، 51-61. SID. https://sid.ir/paper/366208/fa
Vancouver:
کپیبودرآ سوسن، زیدانی سارا، الوتمانی دریس، سعدودی مونی. تأثیر خشک کردن مایکروویو-گریل (MWGD) بر خصوصیات عملکردی زیتون روسی (Elaeagnus angustifolia L. ). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛16(3 (پیاپی 63) ):51-61. Available from: https://sid.ir/paper/366208/fa
IEEE:
کپیسوسن بودرآ، سارا زیدانی، دریس الوتمانی، و مونی سعدودی، “تأثیر خشک کردن مایکروویو-گریل (MWGD) بر خصوصیات عملکردی زیتون روسی (Elaeagnus angustifolia L. )،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 3 (پیاپی 63) ، pp. 51–61، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/366208/fa