مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

465
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

564
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تولید ایمونوگلوبولینY اختصاصی در زرده تخم مرغ علیه برخی پاتوژن های اسهال گوساله

صفحات

 صفحه شروع 69 | صفحه پایان 75

چکیده

 بیماری اسهال در گوساله های شیری یکی از مشکلات عمده در صنعت دامپروری است که اغلب استفاده از آنتی بیوتیک ها برای درمان آن کارآمد نیستند و نیز ممکن است باعث ایجاد مشکلاتی نظیر مقاومت به آنتی بیوتیک شوند, در نتیجه استفاده از جایگزینی طبیعی برای آن ها همانند ایمونوگلوبولین (Y (IgY زرده ی تخم مرغ ممکن است راه حل مناسبی باشد. هدف از تحقیق حاضر, تولید ایمونوگلوبولین های اختصاصی Y علیه پاتوژن های مهم اسهال گوساله از قبیل کروناویروس, روتاویروس, اشریشیا کلی و کلستریدیوم پرفرجنس در زرده تخم مرغ بود. این آزمایش بر روی مرغان تخم گذار نژاد های لاین W36 با دو تیمار (گروه شاهد و گروه واکسینه شده با واکسن سه گانه ی کروناویروس, روتاویروس, اشرشیا کلی و همچنین واکسن کلستریدیوم پرفرجنس) و هفت تکرار در هر گروه انجام شد. از SDS-PAGE جهت بررسی کیفی و از روش بردفورد به منظور بررسی کمی ایمونوگلوبولین Y استفاده گردید. نتایج نشان داد, باندهای مربوط به زنجیره ی سبک و سنگین IgY در گروه تیمار نسبت به گروه شاهد اختلاف قابل مشاهده ای داشت. بررسی با روش بردفورد نشان داد که غلظت IgY ترشح شده در زرده ی تخم مرغ گروه تیمار mg/mL 4. 729 بود. نتایج مربوط به روش های پودر کردن نیز نشان داد که خشک نمودن پاششی موجب تخریب ولی خشک نمودن انجمادی باعث حفظ IgY زرده ی تخم مرغ شد. مطالعات تکمیلی در مورد سنجش فعالیت زیستی IgY اختصاصی تولید شده در این تحقیق ضروری است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    موسوی، زهرا، ازغندی، مرجان، اسدزاده، سعیده، شهریاری، الهه، کاظمی، وحید، گاراژیان، فواد، کاظمی، امین، و جوادمنش، علی. (1400). تولید ایمونوگلوبولینY اختصاصی در زرده تخم مرغ علیه برخی پاتوژن های اسهال گوساله. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، 34(1 (پیاپی 130) )، 69-75. SID. https://sid.ir/paper/367779/fa

    Vancouver: کپی

    موسوی زهرا، ازغندی مرجان، اسدزاده سعیده، شهریاری الهه، کاظمی وحید، گاراژیان فواد، کاظمی امین، جوادمنش علی. تولید ایمونوگلوبولینY اختصاصی در زرده تخم مرغ علیه برخی پاتوژن های اسهال گوساله. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1400؛34(1 (پیاپی 130) ):69-75. Available from: https://sid.ir/paper/367779/fa

    IEEE: کپی

    زهرا موسوی، مرجان ازغندی، سعیده اسدزاده، الهه شهریاری، وحید کاظمی، فواد گاراژیان، امین کاظمی، و علی جوادمنش، “تولید ایمونوگلوبولینY اختصاصی در زرده تخم مرغ علیه برخی پاتوژن های اسهال گوساله،” تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، vol. 34، no. 1 (پیاپی 130) ، pp. 69–75، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/367779/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button