مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

401
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

141
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر افزودن سیترات برروی ویژگی های فیزیکی شیمیایی دوغ حاوی آغازگرهای سیترات مثبت

صفحات

 صفحه شروع 27 | صفحه پایان 35

چکیده

 در این پژوهش با هدف افزایش آرومای کره ای دوغ صنعتی, از تری سدیم سیترات در غلظت های 30, 10 و50 ppm در فرمولاسیون دوغ استفاده شده و میزان دوفاز شدن, اسیدیته ودی استیل تولیدی در طی روزهای نگهداری (1-30 روز) مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج نشان داد افزودن سیترات باعث کاهش اسیدیته شد و با گذشت زمان میزان اسیدیته افزایش یافت. حداقل میزان اسیدیته برای تیمار50 ppmو ماکزیمم میزان آن مربوط به تیمار کنترل در روز اول دوره نگهداری بود. همچنین بین تیمارها در طول دوره نگهداری از نظر میزان اسیدیته اختلاف معنی دار بود (05/0>(P. اختلاف آماری معنی داری در میزان دوفاز شدن بین همه تیمارها در دوره نگهداری 30 روزه وجود داشت (05/0>P). حداقل میزان دوفاز شدن مربوط به تیمار با غلظت 50ppm در روز اول دوره نگهداری بود و بیشترین میزان دوفاز شدن نیز مربوط به تیمار کنترل در روز 30 ام بود. همچنین با افزایش غلظت نمک تری سدیم سیترات, میزان دوفاز شدن در طی دوره های نگهداری کاهش یافت. میزان دی-استیل تولیدی نیز با افزایش غلظت تری سیترات سدیم افزایش یافت که ماکزیمم میزان دی استیل تولیدی مربوط به نمونه ppm50 بود که ناشی از تاثیر مثبت تری سدیم سیترات, بر ویژگی های کیفی و آرومایی محصول بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسینی، مریم، حصاری، جواد، احمدزاده، سمیرا، و جدیری، حسین. (1397). تاثیر افزودن سیترات برروی ویژگی های فیزیکی شیمیایی دوغ حاوی آغازگرهای سیترات مثبت. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 28(3 )، 27-35. SID. https://sid.ir/paper/368542/fa

    Vancouver: کپی

    حسینی مریم، حصاری جواد، احمدزاده سمیرا، جدیری حسین. تاثیر افزودن سیترات برروی ویژگی های فیزیکی شیمیایی دوغ حاوی آغازگرهای سیترات مثبت. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1397؛28(3 ):27-35. Available from: https://sid.ir/paper/368542/fa

    IEEE: کپی

    مریم حسینی، جواد حصاری، سمیرا احمدزاده، و حسین جدیری، “تاثیر افزودن سیترات برروی ویژگی های فیزیکی شیمیایی دوغ حاوی آغازگرهای سیترات مثبت،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 28، no. 3 ، pp. 27–35، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/368542/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button