APA:
کپیحسینی، مریم، حصاری، جواد، احمدزاده، سمیرا، و جدیری، حسین. (1397). تاثیر افزودن سیترات برروی ویژگی های فیزیکی شیمیایی دوغ حاوی آغازگرهای سیترات مثبت. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 28(3 )، 27-35. SID. https://sid.ir/paper/368542/fa
Vancouver:
کپیحسینی مریم، حصاری جواد، احمدزاده سمیرا، جدیری حسین. تاثیر افزودن سیترات برروی ویژگی های فیزیکی شیمیایی دوغ حاوی آغازگرهای سیترات مثبت. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1397؛28(3 ):27-35. Available from: https://sid.ir/paper/368542/fa
IEEE:
کپیمریم حسینی، جواد حصاری، سمیرا احمدزاده، و حسین جدیری، “تاثیر افزودن سیترات برروی ویژگی های فیزیکی شیمیایی دوغ حاوی آغازگرهای سیترات مثبت،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 28، no. 3 ، pp. 27–35، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/368542/fa