APA:
کپیحق نظری، سیمین، اسکندری نسب، مرادپاشا، مرادی، سپهر، و معماریان، مصطفی. (1398). تاثیر مدت زمان نگهداری بر ترکیبات مغذی و ویژگی های ارگانولپتیکی ماهی صافی (Siganus javus) در حالت یخ پوشی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 29(1 )، 125-140. SID. https://sid.ir/paper/369288/fa
Vancouver:
کپیحق نظری سیمین، اسکندری نسب مرادپاشا، مرادی سپهر، معماریان مصطفی. تاثیر مدت زمان نگهداری بر ترکیبات مغذی و ویژگی های ارگانولپتیکی ماهی صافی (Siganus javus) در حالت یخ پوشی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1398؛29(1 ):125-140. Available from: https://sid.ir/paper/369288/fa
IEEE:
کپیسیمین حق نظری، مرادپاشا اسکندری نسب، سپهر مرادی، و مصطفی معماریان، “تاثیر مدت زمان نگهداری بر ترکیبات مغذی و ویژگی های ارگانولپتیکی ماهی صافی (Siganus javus) در حالت یخ پوشی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 29، no. 1 ، pp. 125–140، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/369288/fa