APA:
کپیآبرومند، علی، و باعثی، فریده. (1400). بررسی ارزش غذایی ماریناد ماهی شعری گوش قرمز (Lethrinus Lentjan) با استفاده از اسید استیک. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(111 )، 305-315. SID. https://sid.ir/paper/365495/fa
Vancouver:
کپیآبرومند علی، باعثی فریده. بررسی ارزش غذایی ماریناد ماهی شعری گوش قرمز (Lethrinus Lentjan) با استفاده از اسید استیک. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(111 ):305-315. Available from: https://sid.ir/paper/365495/fa
IEEE:
کپیعلی آبرومند، و فریده باعثی، “بررسی ارزش غذایی ماریناد ماهی شعری گوش قرمز (Lethrinus Lentjan) با استفاده از اسید استیک،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 111 ، pp. 305–315، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/365495/fa