APA:
کپیمرادپور، عدنان، رجبی، ذوالفقار، دهقان، غلامرضا، و وصفی مرندی، مهدی. (1399). تاثیر عصاره هگزانی میوه های زیتون و انجیر بر ایمنی زایی ویروس غیرفعال شده آنفلوانزای پرندگان تحت تیپ H9N2. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، 33(2 (پیاپی 127) )، 13-20. SID. https://sid.ir/paper/369391/fa
Vancouver:
کپیمرادپور عدنان، رجبی ذوالفقار، دهقان غلامرضا، وصفی مرندی مهدی. تاثیر عصاره هگزانی میوه های زیتون و انجیر بر ایمنی زایی ویروس غیرفعال شده آنفلوانزای پرندگان تحت تیپ H9N2. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1399؛33(2 (پیاپی 127) ):13-20. Available from: https://sid.ir/paper/369391/fa
IEEE:
کپیعدنان مرادپور، ذوالفقار رجبی، غلامرضا دهقان، و مهدی وصفی مرندی، “تاثیر عصاره هگزانی میوه های زیتون و انجیر بر ایمنی زایی ویروس غیرفعال شده آنفلوانزای پرندگان تحت تیپ H9N2،” تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، vol. 33، no. 2 (پیاپی 127) ، pp. 13–20، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/369391/fa