APA:
کپینبی پورافروزی، حسن، تربتی نژاد، نورمحمد، شمس شرق، محمود، و رضائی، منصور. (1397). اثر کنجاله گلوتن ذرت بدون فرآوری و فرآوری شده با آنزیم پروتئاز در زمان های مختلف بر عملکرد, خصوصیات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی. تحقیقات تولیدات دامی، 7(1 )، 67-80. SID. https://sid.ir/paper/369602/fa
Vancouver:
کپینبی پورافروزی حسن، تربتی نژاد نورمحمد، شمس شرق محمود، رضائی منصور. اثر کنجاله گلوتن ذرت بدون فرآوری و فرآوری شده با آنزیم پروتئاز در زمان های مختلف بر عملکرد, خصوصیات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی. تحقیقات تولیدات دامی[Internet]. 1397؛7(1 ):67-80. Available from: https://sid.ir/paper/369602/fa
IEEE:
کپیحسن نبی پورافروزی، نورمحمد تربتی نژاد، محمود شمس شرق، و منصور رضائی، “اثر کنجاله گلوتن ذرت بدون فرآوری و فرآوری شده با آنزیم پروتئاز در زمان های مختلف بر عملکرد, خصوصیات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی،” تحقیقات تولیدات دامی، vol. 7، no. 1 ، pp. 67–80، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/369602/fa