مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

343
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

544
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر کنجاله گلوتن ذرت بدون فرآوری و فرآوری شده با آنزیم پروتئاز در زمان های مختلف بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 67 | صفحه پایان 80

چکیده

 این آزمایش به منظور بررسی اثر استفاده از 2 درصد کنجاله گلوتن ذرت بدون فرآوری و فرآوری شده با آنزیم پروتئاز (mg/kg300) در زمان های مختلف (120, 180 و 240 دقیقه) بر عملکرد, خصوصیات لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی انجام شد. 240 قطعه جوجه خروس گوشتی سویه تجاری راس 308 با 5 تیمار شامل 1-جیره شاهد 2-جیره شاهد حاوی دو درصد گلوتن ذرت, 3, 4 و 5-جیره شاهد حاوی دو درصد گلوتن ذرت فرآوری شده با آنزیم پروتئاز به ترتیب در زمان های 120, 180 و 240 دقیقه, 4 تکرار و 12 قطعه جوجه در هر تکرار, در قالب طرح کاملاً تصادفی به مدت 38 روز پرورش یافتند. طی دوره آزمایش, مصرف خوراک, افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی اندازه گیری شد. در سن 38 روزگی جهت بررسی فراسنجه های خونی و لاشه از هر یک از تیمارها هشت پرنده انتخاب که پس از خون گیری, برخی از پارامترهای خونی مانند گلوکز, پروتئین کل, آلبومین, گلوبولین, تری گلیسرید, کلسترول, HDL-C, LDL-C و VLDL-C اندازه گیری و همچنین اجزای لاشه شامل وزن لاشه, ران ها, سینه, چربی حفره بطنی, کبد, پانکراس, طحال و بورس به صورت درصد بررسی شد. نتایج این آزمایش نشان داد که تغذیه جیره های آزمایشی حاوی 2 درصد کنجاله گلوتن ذرت فرآوری شده با آنزیم پروتئاز در زمان های مختلف سبب افزایش مصرف خوراک (98/3801, 59/3848 و 42/3850 در مقابل شاهد 82/3769 گرم), افزایش وزن بدن (88/2000, 16/2020 و 27/2033 در مقابل شاهد 82/1888 گرم), و کاهش ضریب تبدیل غذایی (90/1, 90/1 و 89/1 در مقابل شاهد 99/1) در کل دوره آزمایش شد (05/0P<). در این آزمایش تیمارهای آزمایشی روی اجزای لاشه و فراسنجه های خونی تاثیر معنی داری نداشتند. به طور کلی, نتایج این آزمایش نشان داد که استفاده از کنجاله گلوتن ذرت فرآوری شده با آنزیم پروتئاز در زمان های مختلف در جیره غذایی جوجه های گوشتی سبب بهبود عملکرد شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نبی پورافروزی، حسن، تربتی نژاد، نورمحمد، شمس شرق، محمود، و رضائی، منصور. (1397). اثر کنجاله گلوتن ذرت بدون فرآوری و فرآوری شده با آنزیم پروتئاز در زمان های مختلف بر عملکرد, خصوصیات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی. تحقیقات تولیدات دامی، 7(1 )، 67-80. SID. https://sid.ir/paper/369602/fa

    Vancouver: کپی

    نبی پورافروزی حسن، تربتی نژاد نورمحمد، شمس شرق محمود، رضائی منصور. اثر کنجاله گلوتن ذرت بدون فرآوری و فرآوری شده با آنزیم پروتئاز در زمان های مختلف بر عملکرد, خصوصیات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی. تحقیقات تولیدات دامی[Internet]. 1397؛7(1 ):67-80. Available from: https://sid.ir/paper/369602/fa

    IEEE: کپی

    حسن نبی پورافروزی، نورمحمد تربتی نژاد، محمود شمس شرق، و منصور رضائی، “اثر کنجاله گلوتن ذرت بدون فرآوری و فرآوری شده با آنزیم پروتئاز در زمان های مختلف بر عملکرد, خصوصیات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی،” تحقیقات تولیدات دامی، vol. 7، no. 1 ، pp. 67–80، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/369602/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button