مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

270
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

446
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر سطوح مختلف کنجاله گلوتن ذرت بدون فرآوری و فرآوری شده با آنزیم پروتئاز بر عملکرد، برخی از فراسنجه های بیوشیمیایی خون، ایمنی و جمعیت میکروبی در جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 291 | صفحه پایان 310

چکیده

 این آزمایش به منظور بررسی اثر سطوح مختلف کنجاله گلوتن ذرت ( 4 و 8 درصد) بدون فرآوری و فرآوری شده با آنزیم پروتئاز (mg/L300), در قالب طرح کاملاً تصادفی و آزمایش فاکتوریل 2×2 با یک جیره شاهد بر عملکرد, فراسنجه های بیوشیمیایی خون, ایمنی و جمعیت میکروبی ایلئوم جوجه های گوشتی انجام شد. 200 قطعه جوجه خروس گوشتی یک روزه سویه تجاری راس 308 با 5 تیمار, 4 تکرار و 10 قطعه جوجه در هر تکرار به مدت 38 روز پرورش یافتند. طی دوره آزمایش مصرف خوراک, افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی اندازه گیری شد. در سن 30 و 37 روزگی, جهت بررسی ایمنی و در سن 38 روزگی, جهت تعیین برخی از فراسنجه های بیوشیمیایی خون از ورید بال خون گیری به عمل آمده است. در پایان دوره آزمایش از بخش ایلئوم, جمعیت میکروبی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج این آزمایش نشان داد که جیره های آزمایشی حاوی 4 و 8 درصد کنجاله گلوتن ذرت فرآوری شده با آنزیم پروتئاز در اثرات متقابل و مقایسات مستقل نسبت به شاهد دارای افزایش مصرف خوراک, افزایش وزن بدن و کاهش ضریب تبدیل غذایی بود (05/0P<), و همچنین, تیمار حاوی 8 درصد گلوتن ذرت فرآوری شده با آنزیم پروتئاز در اثرات متقابل و مقایسات مستقل سبب افزایش ایمنی, سوپراکسیددیسموتاز و کاهش فلور میکروبی مضر در پایان دوره شد (05/0P<). به طور کلی, نتایج این آزمایش نشان داد که فرآوری گلوتن ذرت با آنزیم پروتئاز در شرایط آزمایشگاهی و استفاده از آن در جیره غذایی جوجه های گوشتی سبب بهبود عملکرد, ایمنی و کاهش جمعیت میکروبی مضر شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نبی پورافروزی، حسن، تربتی نژاد، نورمحمد، شمس شرق، محمود، و رضائی، منصور. (1398). تأثیر سطوح مختلف کنجاله گلوتن ذرت بدون فرآوری و فرآوری شده با آنزیم پروتئاز بر عملکرد, برخی از فراسنجه های بیوشیمیایی خون, ایمنی و جمعیت میکروبی در جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 32(122 )، 291-310. SID. https://sid.ir/paper/392552/fa

    Vancouver: کپی

    نبی پورافروزی حسن، تربتی نژاد نورمحمد، شمس شرق محمود، رضائی منصور. تأثیر سطوح مختلف کنجاله گلوتن ذرت بدون فرآوری و فرآوری شده با آنزیم پروتئاز بر عملکرد, برخی از فراسنجه های بیوشیمیایی خون, ایمنی و جمعیت میکروبی در جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1398؛32(122 ):291-310. Available from: https://sid.ir/paper/392552/fa

    IEEE: کپی

    حسن نبی پورافروزی، نورمحمد تربتی نژاد، محمود شمس شرق، و منصور رضائی، “تأثیر سطوح مختلف کنجاله گلوتن ذرت بدون فرآوری و فرآوری شده با آنزیم پروتئاز بر عملکرد, برخی از فراسنجه های بیوشیمیایی خون, ایمنی و جمعیت میکروبی در جوجه های گوشتی،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 32، no. 122 ، pp. 291–310، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/392552/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button