APA:
کپیاسدالهی، صادق، ساری، محسن، عرفانی مجد، نعیم، چاجی، مرتضی، و مموئی، مرتضی. (1397). اثر منبع کربوهیدرات و دانه کانولای غنی از اولئیک اسید بر عملکرد, الگوی اسیدهای چرب و خصوصیات کیفی گوشت بره های پرواری. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 28(4 )، 1-19. SID. https://sid.ir/paper/370095/fa
Vancouver:
کپیاسدالهی صادق، ساری محسن، عرفانی مجد نعیم، چاجی مرتضی، مموئی مرتضی. اثر منبع کربوهیدرات و دانه کانولای غنی از اولئیک اسید بر عملکرد, الگوی اسیدهای چرب و خصوصیات کیفی گوشت بره های پرواری. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1397؛28(4 ):1-19. Available from: https://sid.ir/paper/370095/fa
IEEE:
کپیصادق اسدالهی، محسن ساری، نعیم عرفانی مجد، مرتضی چاجی، و مرتضی مموئی، “اثر منبع کربوهیدرات و دانه کانولای غنی از اولئیک اسید بر عملکرد, الگوی اسیدهای چرب و خصوصیات کیفی گوشت بره های پرواری،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 28، no. 4 ، pp. 1–19، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/370095/fa