APA:
کپیچاشنی دل، یداله، کلارستاقی، حسین، جعفری صیادی، علیرضا، و بهاری، مهدی. (1397). اثرات جایگزینی دانه جو با سطوح مختلف ضایعات پخته شده سیب زمینی بر تجزیه پذیری شکمبه ای و برخی فراسنجه های خونی در بره های نر پرواری زل. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 31(118 )، 23-32. SID. https://sid.ir/paper/371218/fa
Vancouver:
کپیچاشنی دل یداله، کلارستاقی حسین، جعفری صیادی علیرضا، بهاری مهدی. اثرات جایگزینی دانه جو با سطوح مختلف ضایعات پخته شده سیب زمینی بر تجزیه پذیری شکمبه ای و برخی فراسنجه های خونی در بره های نر پرواری زل. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1397؛31(118 ):23-32. Available from: https://sid.ir/paper/371218/fa
IEEE:
کپییداله چاشنی دل، حسین کلارستاقی، علیرضا جعفری صیادی، و مهدی بهاری، “اثرات جایگزینی دانه جو با سطوح مختلف ضایعات پخته شده سیب زمینی بر تجزیه پذیری شکمبه ای و برخی فراسنجه های خونی در بره های نر پرواری زل،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 31، no. 118 ، pp. 23–32، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/371218/fa