APA:
کپیجولازاده، علی رضا، دهقان بنادکی، مهدی، و رضایزدی، کامران. (1397). تاثیر فرآوری کنجاله کلزا و کنجاله سویا با سطوح مختلف تانن استخراج شده از پوست پسته بر بخش های مختلف پروتئین خام بر اساس سیستم CNCPS. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 28(2 )، 51-63. SID. https://sid.ir/paper/372210/fa
Vancouver:
کپیجولازاده علی رضا، دهقان بنادکی مهدی، رضایزدی کامران. تاثیر فرآوری کنجاله کلزا و کنجاله سویا با سطوح مختلف تانن استخراج شده از پوست پسته بر بخش های مختلف پروتئین خام بر اساس سیستم CNCPS. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1397؛28(2 ):51-63. Available from: https://sid.ir/paper/372210/fa
IEEE:
کپیعلی رضا جولازاده، مهدی دهقان بنادکی، و کامران رضایزدی، “تاثیر فرآوری کنجاله کلزا و کنجاله سویا با سطوح مختلف تانن استخراج شده از پوست پسته بر بخش های مختلف پروتئین خام بر اساس سیستم CNCPS،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 28، no. 2 ، pp. 51–63، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/372210/fa