مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

431
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

108
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی کیفیت آب مزارع پرورش میگوی پاسفید (Litopenaeus vannamei) در منطقه تیاب شمالی استان هرمزگان (شهرستان میناب)

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 12

چکیده

 بمنظور ارزیابی کیفیت آب مزارع پرورشی میگوی پاسفید واقع در منطقه تیاب شمالی استان هرمزگان, برخی از پارامتر های فیزیکوشیمیایی موثر بر رشد میگو مانند دمای آب, pH, شوری, اکسیژن محلول, نیتریت, آمونیاک, شفافیت وکلروفیلa در نه استخر (سه استخر در هرمزرعه), در سال1393, طی یک دوره پرورش شش ماهه (آوخر خرداد الی نیمه اول آذر ماه) مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج نشان داد که حداقل و حداکثر میانگین دمای آب برابر با (0C37/4-0C15/5), pH (8/97-7/1), شوری (ppt5/59-ppt41), اکسیژن محلول (mg/l5/9 – mg/l7/0), نیتریت (m/lµ 5/54 – m/lµ 3/0), آمونیاک (mg/l13/0 – mg/l01/0), شفافیت (cm95-cm10) وکلروفیلa (µ g/l15/256-µ g/l 15/0) بوده است. آنالیزخوشه ایی نشان داد که ازبین سه مزرعه مورد بررسی, کیفیت آب در مزرعه دوم, بمراتب نامطلوب تر از مزرعه اول و سوم بوده است. نتایج آزمون مولفه ها نشان داد که میزان pH, شفافیت, اکسیژن محلول و نیترت با بار های عاملی قوی در تغییرات کلروفیلa قابل توجه بوده است. همچنینpH, اکسیژن محلول, شفافیت و کلروفیلa بعنوان عوامل متمایز کننده کیفیت آب مزارع پرورش میگو, مورد شناسایی قرار گرفتند. دراین تحقیق برخی ازپارامترها مانند دمای آب, اکسیژن محلول, شوری, شفافیت و کلروفیل a در برخی از زمان ها, خارج از محدوده ایده آل برای پرورش میگوی پاسفید بوده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اکبرزاده، غلامعلی، روحانی قادیکلایی، کیومرث، سراجی، فرشته، صادقی، محمدرضا، آقاجری، شیوا، و درویشی، محمد. (1399). ارزیابی کیفیت آب مزارع پرورش میگوی پاسفید (Litopenaeus vannamei) در منطقه تیاب شمالی استان هرمزگان (شهرستان میناب). توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، 14(2 )، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/372411/fa

    Vancouver: کپی

    اکبرزاده غلامعلی، روحانی قادیکلایی کیومرث، سراجی فرشته، صادقی محمدرضا، آقاجری شیوا، درویشی محمد. ارزیابی کیفیت آب مزارع پرورش میگوی پاسفید (Litopenaeus vannamei) در منطقه تیاب شمالی استان هرمزگان (شهرستان میناب). توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)[Internet]. 1399؛14(2 ):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/372411/fa

    IEEE: کپی

    غلامعلی اکبرزاده، کیومرث روحانی قادیکلایی، فرشته سراجی، محمدرضا صادقی، شیوا آقاجری، و محمد درویشی، “ارزیابی کیفیت آب مزارع پرورش میگوی پاسفید (Litopenaeus vannamei) در منطقه تیاب شمالی استان هرمزگان (شهرستان میناب)،” توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، vol. 14، no. 2 ، pp. 1–12، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/372411/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button