بمنظور ارزیابی کیفیت آب مزارع پرورشی میگوی پاسفید واقع در منطقه تیاب شمالی استان هرمزگان، برخی از پارامتر های فیزیکوشیمیایی موثر بر رشد میگو مانند دمای آب، pH، شوری، اکسیژن محلول، نیتریت، آمونیاک، شفافیت وکلروفیلa در نه استخر (سه استخر در هرمزرعه)، در سال1393، طی یک دوره پرورش شش ماهه (آوخر خرداد الی نیمه اول آذر ماه) مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج نشان داد که حداقل و حداکثر میانگین دمای آب برابر با (0C37/4-0C15/5)، pH (8/97-7/1)، شوری (ppt5/59-ppt41)، اکسیژن محلول (mg/l5/9 – mg/l7/0)، نیتریت (m/lµ 5/54 – m/lµ 3/0)، آمونیاک (mg/l13/0 – mg/l01/0)، شفافیت (cm95-cm10) وکلروفیلa (µ g/l15/256-µ g/l 15/0) بوده است. آنالیزخوشه ایی نشان داد که ازبین سه مزرعه مورد بررسی، کیفیت آب در مزرعه دوم، بمراتب نامطلوب تر از مزرعه اول و سوم بوده است. نتایج آزمون مولفه ها نشان داد که میزان pH، شفافیت، اکسیژن محلول و نیترت با بار های عاملی قوی در تغییرات کلروفیلa قابل توجه بوده است. همچنینpH، اکسیژن محلول، شفافیت و کلروفیلa بعنوان عوامل متمایز کننده کیفیت آب مزارع پرورش میگو، مورد شناسایی قرار گرفتند. دراین تحقیق برخی ازپارامترها مانند دمای آب، اکسیژن محلول، شوری، شفافیت و کلروفیل a در برخی از زمان ها، خارج از محدوده ایده آل برای پرورش میگوی پاسفید بوده است.