APA:
کپیحسینی، محمدیار، تقی زاده، آیدا، و قنبرزاده، بابک. (1398). اثرپوشش های برپایه ی پکتین-کربوکسی متیل سلولز حاوی مواد ضد قهوه ای شدن بر برخی خواص فیزیکی شیمایی برش های تازه سیب واریته ی رد دلیشز. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 29(1 )، 181-194. SID. https://sid.ir/paper/372715/fa
Vancouver:
کپیحسینی محمدیار، تقی زاده آیدا، قنبرزاده بابک. اثرپوشش های برپایه ی پکتین-کربوکسی متیل سلولز حاوی مواد ضد قهوه ای شدن بر برخی خواص فیزیکی شیمایی برش های تازه سیب واریته ی رد دلیشز. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1398؛29(1 ):181-194. Available from: https://sid.ir/paper/372715/fa
IEEE:
کپیمحمدیار حسینی، آیدا تقی زاده، و بابک قنبرزاده، “اثرپوشش های برپایه ی پکتین-کربوکسی متیل سلولز حاوی مواد ضد قهوه ای شدن بر برخی خواص فیزیکی شیمایی برش های تازه سیب واریته ی رد دلیشز،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 29، no. 1 ، pp. 181–194، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/372715/fa