APA:
کپیحاج خدادادی، ایمان، و عباسی، سجاد. (1397). اثر مولتی آنزیم کمزایم بر صفات عملکردی, کیفیت تخم مرغ و قابلیت هضم مواد مغذی در جیره های رقیق شده مرغ های تخمگذار هایلاین W36 در اواخر دوره تولید. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 28(1 )، 13-32. SID. https://sid.ir/paper/372719/fa
Vancouver:
کپیحاج خدادادی ایمان، عباسی سجاد. اثر مولتی آنزیم کمزایم بر صفات عملکردی, کیفیت تخم مرغ و قابلیت هضم مواد مغذی در جیره های رقیق شده مرغ های تخمگذار هایلاین W36 در اواخر دوره تولید. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1397؛28(1 ):13-32. Available from: https://sid.ir/paper/372719/fa
IEEE:
کپیایمان حاج خدادادی، و سجاد عباسی، “اثر مولتی آنزیم کمزایم بر صفات عملکردی, کیفیت تخم مرغ و قابلیت هضم مواد مغذی در جیره های رقیق شده مرغ های تخمگذار هایلاین W36 در اواخر دوره تولید،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 28، no. 1 ، pp. 13–32، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/372719/fa