مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

237
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

545
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر فیتاز تجاری (SMIZYME PHYTASE) در جیره حاوی سطوح مختلف آرد سویا بر رشد و ترکیبات لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss (Walbaum, 1792)

صفحات

 صفحه شروع 85 | صفحه پایان 100

چکیده

 مطالعه حاضر با هدف بررسی اثر سطوح مختلف فیتاز تجاری (SMIZYME PHYTASE) در دو سطح 20 و 40 درصد سویا جایگزین پودر ماهی جیره غذایی بر رشد و ترکیبات لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان صورت گرفته است. جهت انجام آزمایش 300 قطعه بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان با میانگین وزن اولیه 43/0± 5/6 گرم به طور تصادفی در 18 آکواریوم (15 قطعه ماهی در هر آکواریوم) قرار گرفتند. به ازای هر تیمار سه تکرار در نظر گرفته شد. ماهیان به مدت هشت هفته به میزان 3 درصد وزن بدن تغذیه شدند. جهت آنالیز لاشه تعدادی ماهی به طور تصادفی انتخاب گردیده و جهت بررسی شاخص های رشد تمام ماهیان هر تانک در ابتدا و انتهای آزمایش استفاده شدند. نتایج مطالعه حاضر نشان داد که استفاده از آنزیم فیتاز افزایش معنی داری بر برخی از شاخص های رشد (رشد روزانه, افزایش وزن بدن, نرخ رشد ویژه) داشت (p<0. 05). هم چنین در هر سطح از سویا افزودن 1000 و 2000 واحد فیتاز توانست میزان پروتئین را به طور معنی داری افزایش دهد. اضافه نمودن فیتاز تجاری به جیره حاوی سطوح بالاتر پروتئین گیاهی با سطح جایگزینی 40 درصد سویا موجب افزایش فسفر, کلسیم و منیزیم لاشه گردید (p<0. 05). با افزایش آنزیم فیتاز نتایج حاصل از سطوح جایگزینی بهتر بوده و در نهایت استفاده از 2000 واحد آنزیم فیتاز به ازاء هر کیلوگرم غذا و جایگزینی 40 درصد سویا توصیه می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عابدی، سیده زینب، یگانه، سکینه، مرادیان، فاطمه، و اورجی، حسین. (1398). بررسی اثر فیتاز تجاری (SMIZYME PHYTASE) در جیره حاوی سطوح مختلف آرد سویا بر رشد و ترکیبات لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss (Walbaum, 1792). پژوهش های ماهی شناسی کاربردی، 7(1 )، 85-100. SID. https://sid.ir/paper/373283/fa

    Vancouver: کپی

    عابدی سیده زینب، یگانه سکینه، مرادیان فاطمه، اورجی حسین. بررسی اثر فیتاز تجاری (SMIZYME PHYTASE) در جیره حاوی سطوح مختلف آرد سویا بر رشد و ترکیبات لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss (Walbaum, 1792). پژوهش های ماهی شناسی کاربردی[Internet]. 1398؛7(1 ):85-100. Available from: https://sid.ir/paper/373283/fa

    IEEE: کپی

    سیده زینب عابدی، سکینه یگانه، فاطمه مرادیان، و حسین اورجی، “بررسی اثر فیتاز تجاری (SMIZYME PHYTASE) در جیره حاوی سطوح مختلف آرد سویا بر رشد و ترکیبات لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss (Walbaum, 1792)،” پژوهش های ماهی شناسی کاربردی، vol. 7، no. 1 ، pp. 85–100، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/373283/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button