APA:
کپیمحمدیان، اصغر، علی جو، یونس علی، و خلیل وندی، حامد. (1399). اثر منابع مختلف نشاسته و اسیدهای چرب بر مصرف خوراک, تغییرات وزن, فراسنجه های خونی و متابولیسم شکمبه ی میش ها در دوره انتقال. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 33(128 )، 141-154. SID. https://sid.ir/paper/373301/fa
Vancouver:
کپیمحمدیان اصغر، علی جو یونس علی، خلیل وندی حامد. اثر منابع مختلف نشاسته و اسیدهای چرب بر مصرف خوراک, تغییرات وزن, فراسنجه های خونی و متابولیسم شکمبه ی میش ها در دوره انتقال. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1399؛33(128 ):141-154. Available from: https://sid.ir/paper/373301/fa
IEEE:
کپیاصغر محمدیان، یونس علی علی جو، و حامد خلیل وندی، “اثر منابع مختلف نشاسته و اسیدهای چرب بر مصرف خوراک, تغییرات وزن, فراسنجه های خونی و متابولیسم شکمبه ی میش ها در دوره انتقال،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 33، no. 128 ، pp. 141–154، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/373301/fa