APA:
کپیعزیزیان، مهتاب، ساکی، علی اصغر، کریمی ترشیزی، محمدعلی، و عظیمی، سعیده. (1398). اثر شکل فیزیکی جیره های غذایی (آردی, پلت و اکسترود) بر بازده انرژی و پروتئین, مورفولوژی و جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 50(1 )، 69-77. SID. https://sid.ir/paper/373872/fa
Vancouver:
کپیعزیزیان مهتاب، ساکی علی اصغر، کریمی ترشیزی محمدعلی، عظیمی سعیده. اثر شکل فیزیکی جیره های غذایی (آردی, پلت و اکسترود) بر بازده انرژی و پروتئین, مورفولوژی و جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1398؛50(1 ):69-77. Available from: https://sid.ir/paper/373872/fa
IEEE:
کپیمهتاب عزیزیان، علی اصغر ساکی، محمدعلی کریمی ترشیزی، و سعیده عظیمی، “اثر شکل فیزیکی جیره های غذایی (آردی, پلت و اکسترود) بر بازده انرژی و پروتئین, مورفولوژی و جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 50، no. 1 ، pp. 69–77، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/373872/fa