مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

245
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

511
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر شکل فیزیکی جیره های غذایی (آردی، پلت و اکسترود) بر بازده انرژی و پروتئین، مورفولوژی و جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 69 | صفحه پایان 77

چکیده

 مطالعه حاضر با هدف تعیین اثر شکل خوراک (آردی, پلت و اکسترود) بر بازده انرژی و پروتئین, مورفولوژی و میکروبیولوژی روده در جوجه های گوشتی انجام شد. بازده انرژی و پروتئین و شاخص بازده اروپایی در طول دوره آزمایش محاسبه گردید و مورفولوژی ژژونوم, طول نسبی روده, اسیدهای چرب فرّار, جمعیت میکروبی و ویسکوزیته محتویات ایلئوم روده در 42 روزگی تعیین شدند. نتایج نشان داد که اثر شکل خوراک بر مورفولوژی ژژونوم (عمق کریپت, ضخامت, ارتفاع و عرض پرز, نسبت ارتفاع پرز به عمق کریپت), جمعیت میکروبی محتویات ایلئوم (باکتری های اسپورزا, لاکتوباسیل, کلی باسیل, باکتری های هوازی کل), طول نسبی روده و طول روده معنی دار نبود (05/0P). بازده انرژی و پروتئین و شاخص بازده اروپایی در کل دوره در تیمار اکسترود بالاتر از تیمار پلت و آردی بود. یافته های مطالعه حاضر نشان داد که استفاده از خوراک اکسترود و پلت در مقایسه با تیمار آردی در جوجه های گوشتی دارای نتایج مثبت بر پروفایل اسیدهای چرب, ویسکوزیته محتویات روده, شاخص بازده اروپایی و بازده انرژی و پروتئین است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عزیزیان، مهتاب، ساکی، علی اصغر، کریمی ترشیزی، محمدعلی، و عظیمی، سعیده. (1398). اثر شکل فیزیکی جیره های غذایی (آردی, پلت و اکسترود) بر بازده انرژی و پروتئین, مورفولوژی و جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 50(1 )، 69-77. SID. https://sid.ir/paper/373872/fa

    Vancouver: کپی

    عزیزیان مهتاب، ساکی علی اصغر، کریمی ترشیزی محمدعلی، عظیمی سعیده. اثر شکل فیزیکی جیره های غذایی (آردی, پلت و اکسترود) بر بازده انرژی و پروتئین, مورفولوژی و جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1398؛50(1 ):69-77. Available from: https://sid.ir/paper/373872/fa

    IEEE: کپی

    مهتاب عزیزیان، علی اصغر ساکی، محمدعلی کریمی ترشیزی، و سعیده عظیمی، “اثر شکل فیزیکی جیره های غذایی (آردی, پلت و اکسترود) بر بازده انرژی و پروتئین, مورفولوژی و جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 50، no. 1 ، pp. 69–77، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/373872/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button