APA:
کپیغلامی، آتنا، عباس پور، حسین، گرامی، مهیار، و هاشمی مقدم، حمید. (1399). بررسی اثر نانوذرات تیتانیوم دی اکسید (TiO2) بر رنگیزه های فتوسنتزی و برخی از خصوصیات بیوشیمیایی و آنتی اکسیدانی گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis L. ). علوم و صنایع غذایی ایران، 17(105 )، 123-134. SID. https://sid.ir/paper/373938/fa
Vancouver:
کپیغلامی آتنا، عباس پور حسین، گرامی مهیار، هاشمی مقدم حمید. بررسی اثر نانوذرات تیتانیوم دی اکسید (TiO2) بر رنگیزه های فتوسنتزی و برخی از خصوصیات بیوشیمیایی و آنتی اکسیدانی گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis L. ). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(105 ):123-134. Available from: https://sid.ir/paper/373938/fa
IEEE:
کپیآتنا غلامی، حسین عباس پور، مهیار گرامی، و حمید هاشمی مقدم، “بررسی اثر نانوذرات تیتانیوم دی اکسید (TiO2) بر رنگیزه های فتوسنتزی و برخی از خصوصیات بیوشیمیایی و آنتی اکسیدانی گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis L. )،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 105 ، pp. 123–134، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/373938/fa