APA:
کپیشفیعی، معصومه، یارمند، محمدسعید، و ابراهیم زاده موسوی، سیدمحمدعلی. (1399). بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ماندگاری نان تافتون. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(106 )، 63-73. SID. https://sid.ir/paper/373942/fa
Vancouver:
کپیشفیعی معصومه، یارمند محمدسعید، ابراهیم زاده موسوی سیدمحمدعلی. بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ماندگاری نان تافتون. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(106 ):63-73. Available from: https://sid.ir/paper/373942/fa
IEEE:
کپیمعصومه شفیعی، محمدسعید یارمند، و سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی، “بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ماندگاری نان تافتون،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 106 ، pp. 63–73، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/373942/fa