Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

407
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

534
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ماندگاری نان تافتون

صفحات

 صفحه شروع 63 | صفحه پایان 73

چکیده

 در این تحقیق چهار آتمسفر CO2(100%), CO2-N2 (30-70%), CO2-N2 (70-30%) و آتمسفر معمولی و شرایط نگهداری در سفره به عنوان شاهد جهت بررسی روند بیاتی و رتروگرادسیون نشاسته, ماندگاری و رشد کپک ها در نان تافتون استفاده شدند. نتایج نشان داد که زمان ماندگاری نان ها تا حداقل هفده روز با استفاده از بسته بندی آتمسفر اصلاح شده با غلظت های بالای دی اکسید کربن و بسته های با نفوذ ناپذیری بالا به دست آمد. اختلاف معنی داری در سفتی نان های نگهداری شده در سفره با سایر تیمارها به دست آمد. به علاوه افزایش سفتی نان های بسته بندی شده در آتمسفر معمولی در مقایسه با نان های بسته بندی شده در آتمسفر اصلاح شده بیشتر بود. اختلاف معنی داری بین نمونه های بسته بندی شده تحت تیمارهای اول, دوم و سوم وجود نداشت. آتمسفر اصلاح شده ماندگاری نان تافتون را بالا برد و از رشد کپک ها جلوگیری نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شفیعی، معصومه، یارمند، محمدسعید، و ابراهیم زاده موسوی، سیدمحمدعلی. (1399). بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ماندگاری نان تافتون. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(106 )، 63-73. SID. https://sid.ir/paper/373942/fa

    Vancouver: کپی

    شفیعی معصومه، یارمند محمدسعید، ابراهیم زاده موسوی سیدمحمدعلی. بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ماندگاری نان تافتون. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(106 ):63-73. Available from: https://sid.ir/paper/373942/fa

    IEEE: کپی

    معصومه شفیعی، محمدسعید یارمند، و سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی، “بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ماندگاری نان تافتون،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 106 ، pp. 63–73، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/373942/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا