APA:
کپیموسوی کلجاهی، سیده الهام، و بابایی صدر، امیر. (1399). بررسی خصوصیات فیزیکی, شیمیایی, رئولوژیکی و حسی کیک روغنی فراسودمند حاوی پودر تفاله لیمو ترش و قند مایع خرما. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(107 )، 13-23. SID. https://sid.ir/paper/373945/fa
Vancouver:
کپیموسوی کلجاهی سیده الهام، بابایی صدر امیر. بررسی خصوصیات فیزیکی, شیمیایی, رئولوژیکی و حسی کیک روغنی فراسودمند حاوی پودر تفاله لیمو ترش و قند مایع خرما. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(107 ):13-23. Available from: https://sid.ir/paper/373945/fa
IEEE:
کپیسیده الهام موسوی کلجاهی، و امیر بابایی صدر، “بررسی خصوصیات فیزیکی, شیمیایی, رئولوژیکی و حسی کیک روغنی فراسودمند حاوی پودر تفاله لیمو ترش و قند مایع خرما،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 107 ، pp. 13–23، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/373945/fa