مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

367
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

536
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی فرمول کوکی غنی شده با پودر پسماند هویج

صفحات

 صفحه شروع 171 | صفحه پایان 183

چکیده

 در پژوهش حاضر, به منظور بهینه سازی فرمولاسیون کوکی فراسودمند (پودر پسماند هویج) از روش سطح پاسخ و طرح باکس-بنکن با سه فاکتور استفاده شد. تاثیر جایگزینی پودر پسماند هویج (0-15٪ ), توان مایکروویو (600-800 W) و زمان مایکروویو (60-90 دقیقه) بر pH, رطوبت, پارامترهای رنگ, ویژگی های بافت و خصوصیات حسی کوکی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که افزایش جایگزینی پودر پسماند هویج باعث افزایش رطوبت, پیوستگی, چسبندگی, آنتروپی, تباین, شاخص A و B, دانسیته, طعم و پذیرش کلی و کاهش سختی و شاخص L شد. در روش توابع مطلوبیت, کوکی با 13. 33٪ پودر پسماند هویج, توان مایکروویو w600 و زمان مایکروویو 04/1 دقیقه, دارای بیشترین کیفیت مطلوب فیزیکوشیمیایی بود. کوکی حاوی پودر پسماند هویج(نمونه بهینه) دارای مقدار فنل کل (32/7 میلی گرم بر گرم), فعالیت آنتی اکسیدانی (5/19٪ )و فیبر خام (94/8 گرم / 100 گرم وزن خشک) بود. بنابراین, می توان با دیدگاه های اقتصادی در تهیه محصولات فراسومند, این ماده را مورد توجه قرار داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    انور، عادیه، ناصحی، بهزاد، و اصغری پور، سحر. (1399). بهینه سازی فرمول کوکی غنی شده با پودر پسماند هویج. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(107 )، 171-183. SID. https://sid.ir/paper/373947/fa

    Vancouver: کپی

    انور عادیه، ناصحی بهزاد، اصغری پور سحر. بهینه سازی فرمول کوکی غنی شده با پودر پسماند هویج. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(107 ):171-183. Available from: https://sid.ir/paper/373947/fa

    IEEE: کپی

    عادیه انور، بهزاد ناصحی، و سحر اصغری پور، “بهینه سازی فرمول کوکی غنی شده با پودر پسماند هویج،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 107 ، pp. 171–183، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/373947/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button