APA:
کپیانور، عادیه، ناصحی، بهزاد، و اصغری پور، سحر. (1399). بهینه سازی فرمول کوکی غنی شده با پودر پسماند هویج. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(107 )، 171-183. SID. https://sid.ir/paper/373947/fa
Vancouver:
کپیانور عادیه، ناصحی بهزاد، اصغری پور سحر. بهینه سازی فرمول کوکی غنی شده با پودر پسماند هویج. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(107 ):171-183. Available from: https://sid.ir/paper/373947/fa
IEEE:
کپیعادیه انور، بهزاد ناصحی، و سحر اصغری پور، “بهینه سازی فرمول کوکی غنی شده با پودر پسماند هویج،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 107 ، pp. 171–183، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/373947/fa