APA:
کپیعباسی، معصومه، میرزاعلیان دستجردی، عبدالمجید، عسکری سیاهویی، مجید، شمیلی، منصوره، و مدنی، بابک. (1399). تاثیر مهارکنندگی برخی اسانس های گیاهی روی کپک سبز (Penicillium digitatum) و پارامترهای کیفی پس از برداشت میوه لیمو. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(109 )، 167-181. SID. https://sid.ir/paper/373956/fa
Vancouver:
کپیعباسی معصومه، میرزاعلیان دستجردی عبدالمجید، عسکری سیاهویی مجید، شمیلی منصوره، مدنی بابک. تاثیر مهارکنندگی برخی اسانس های گیاهی روی کپک سبز (Penicillium digitatum) و پارامترهای کیفی پس از برداشت میوه لیمو. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(109 ):167-181. Available from: https://sid.ir/paper/373956/fa
IEEE:
کپیمعصومه عباسی، عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی، مجید عسکری سیاهویی، منصوره شمیلی، و بابک مدنی، “تاثیر مهارکنندگی برخی اسانس های گیاهی روی کپک سبز (Penicillium digitatum) و پارامترهای کیفی پس از برداشت میوه لیمو،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 109 ، pp. 167–181، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/373956/fa