مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

359
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

657
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر تیمار گاما آمینوبوتیریک اسید (GABA) بر سرمازدگی پس از برداشت میوه گوجه فرنگی

صفحات

 صفحه شروع 221 | صفحه پایان 230

چکیده

 در این پژوهش تاثیر تیمار پس از برداشت گاما آمینو بوتیریک اسید (GABA) (صفر, 1/0, 1 و 5 میلی مولار به صورت غوطه وری به مدت 10 دقیقه) بر سرمازدگی میوه گوجه فرنگی در طول نگهداری در دمای 4 درجه سانتی-گراد به مدت 28 روز مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج این تحقیق نشان داد که میزان سرمازدگی در میوه های گوجه فرنگی در پاسخ به تیمار GABA در طول نگهداری در دمای 4 درجه سانتی گراد به مدت 28 روز نسبت به شاهد کمتر می باشد که با کاهش نشت یونی و تجمع مالون دی آلدئید (MDA) همراه می باشد. علاوه بر این, میوه های گوجه فرنگی در پاسخ به تیمار GABA در طول نگهداری در دمای 4 درجه سانتی گراد به مدت 28 روز دارای فعالیت بالای آنزیم های آنتی اکسیدانی از قبیل کاتالاز (CAT), پراکسیداز (POX) و سوپراکسید دیسموتاز (SOD) می باشند که منجر به تجمع بالای اسید آسکوربیک می گردد. علاوه بر این, تجمع بالای فنل و فلاونوئید کل در میوه-های گوجه فرنگی در پاسخ به تیمار GABA می تواند در اثر فعالیت بالای آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز (PAL) در طول نگهداری در دمای 4 درجه سانتی گراد به مدت 28 روز باشد. نتایج حاصله نشان می دهد که تیمار GABA, سرمازدگی پس از برداشت میوه گوجه فرنگی را در طول نگهداری از طریق افزایش فعالیت مسیر فنیل پروپانوئید و تحریک فعالیت سیستم آنتی اکسیدانی کاهش می دهد که در حفظ انسجام غشای سلولی موثر می باشند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مرادی، محسن، رضوی، فرهنگ، ربیعی، ولی، سلیمانی اقدم، مرتضی، و صالحی، لیلا. (1399). تأثیر تیمار گاما آمینوبوتیریک اسید (GABA) بر سرمازدگی پس از برداشت میوه گوجه فرنگی. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، 34(2 )، 221-230. SID. https://sid.ir/paper/374528/fa

    Vancouver: کپی

    مرادی محسن، رضوی فرهنگ، ربیعی ولی، سلیمانی اقدم مرتضی، صالحی لیلا. تأثیر تیمار گاما آمینوبوتیریک اسید (GABA) بر سرمازدگی پس از برداشت میوه گوجه فرنگی. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)[Internet]. 1399؛34(2 ):221-230. Available from: https://sid.ir/paper/374528/fa

    IEEE: کپی

    محسن مرادی، فرهنگ رضوی، ولی ربیعی، مرتضی سلیمانی اقدم، و لیلا صالحی، “تأثیر تیمار گاما آمینوبوتیریک اسید (GABA) بر سرمازدگی پس از برداشت میوه گوجه فرنگی،” علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، vol. 34، no. 2 ، pp. 221–230، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/374528/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button