مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

309
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

580
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد، محتوای نیترات، عملکرد اسانس و برخی صفات فیزیولوژیکی چهار رقم ریحان

صفحات

 صفحه شروع 285 | صفحه پایان 301

چکیده

 به منظور ارزیابی عملکرد, محتوای نیترات, عملکرد اسانس و برخی صفات فیزیولوژیکی چهار رقم ریحان, آزمایشی به صورت فاکتوریل اسپلیت پلات در زمان در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در ایستگاه تحقیقاتی مرکز تحقیقات کشاورزی خرم آباد اجرا گردید. فاکتور اول آزمایش شامل ارقام مختلف ریحان (O. basilicum var. Italian Large Leaf, O. basilicum var. Mobarakeh, O. basilicum var. Sweet Thai و O. basilicum var. Cinnamon), فاکتور دوم کاربرد کود شیمیایی نیتروژن (اوره) در سه سطح شاهد (عدم کاربرد کود نیتروژن), 100 کیلوگرم در هکتار و 200 کیلوگرم در هکتار کود شیمیایی اوره و فاکتور سوم برداشت گیاه ریحان در 3 سطح شامل برداشت اول, برداشت دوم و برداشت سوم بود. نتایج مقایسه میانگین نشان داد که در رقمItalian Large Leaf با کاربرد 200 کیلوگرم در هکتار اوره در برداشت دوم بیشترین میزان عملکرد خشک و نیترات حاصل شد. کمترین تعداد شاخه جانبی, درصد برگ, کلروفیل b و عملکرد اسانس متعلق به رقمMobarakeh بود. بیشترین و کمترین عملکرد اسانس به ترتیب به تیمارهای 100 کیلوگرم در هکتار اوره و شاهد مربوط بود. بر اساس نتایج این تحقیق, رقم Italian Large Leaf به همراه کاربرد 100 کیلوگرم در هکتار اوره برای دستیابی به رشد و عملکرد کمی و کیفی قابل قبول ریحان تحت شرایط آب و هوایی خرم آباد توصیه می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مویدی، فرج، کردی، سجاد، مهرابی، علی اشرف، و دست برهان، سهیلا. (1399). اثر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد, محتوای نیترات, عملکرد اسانس و برخی صفات فیزیولوژیکی چهار رقم ریحان. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، 34(2 )، 285-301. SID. https://sid.ir/paper/374530/fa

    Vancouver: کپی

    مویدی فرج، کردی سجاد، مهرابی علی اشرف، دست برهان سهیلا. اثر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد, محتوای نیترات, عملکرد اسانس و برخی صفات فیزیولوژیکی چهار رقم ریحان. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)[Internet]. 1399؛34(2 ):285-301. Available from: https://sid.ir/paper/374530/fa

    IEEE: کپی

    فرج مویدی، سجاد کردی، علی اشرف مهرابی، و سهیلا دست برهان، “اثر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد, محتوای نیترات, عملکرد اسانس و برخی صفات فیزیولوژیکی چهار رقم ریحان،” علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، vol. 34، no. 2 ، pp. 285–301، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/374530/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button