APA:
کپیقاسمی کهریزه، فاطمه، مطلبی مغانجوق، عباسعلی، و رسولی، سهراب. (1399). بررسی میزان آلودگى گوشت گاوهاى ذبح شده در کشتارگاه صنعتى ارومیه به انگل سارکوسیست با روش PCR و مقایسه با دو روش ماکروسکوپی و هضمی. بهداشت مواد غذایی، 10(4 (پیاپی 40) )، 87-97. SID. https://sid.ir/paper/374854/fa
Vancouver:
کپیقاسمی کهریزه فاطمه، مطلبی مغانجوق عباسعلی، رسولی سهراب. بررسی میزان آلودگى گوشت گاوهاى ذبح شده در کشتارگاه صنعتى ارومیه به انگل سارکوسیست با روش PCR و مقایسه با دو روش ماکروسکوپی و هضمی. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1399؛10(4 (پیاپی 40) ):87-97. Available from: https://sid.ir/paper/374854/fa
IEEE:
کپیفاطمه قاسمی کهریزه، عباسعلی مطلبی مغانجوق، و سهراب رسولی، “بررسی میزان آلودگى گوشت گاوهاى ذبح شده در کشتارگاه صنعتى ارومیه به انگل سارکوسیست با روش PCR و مقایسه با دو روش ماکروسکوپی و هضمی،” بهداشت مواد غذایی، vol. 10، no. 4 (پیاپی 40) ، pp. 87–97، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/374854/fa