APA:
کپیکمانی، جعفر، مطلبی مغانجوقی، عباسعلی، رضویلر، ودود، و رکنی، نوردهر. (1399). بررسی اثر پوشش کیتوزان نانوکپسوله در ترکیب با استات سدیم جهت افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در دمای یخچال. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 29(5 )، 133-147. SID. https://sid.ir/paper/374870/fa
Vancouver:
کپیکمانی جعفر، مطلبی مغانجوقی عباسعلی، رضویلر ودود، رکنی نوردهر. بررسی اثر پوشش کیتوزان نانوکپسوله در ترکیب با استات سدیم جهت افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در دمای یخچال. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1399؛29(5 ):133-147. Available from: https://sid.ir/paper/374870/fa
IEEE:
کپیجعفر کمانی، عباسعلی مطلبی مغانجوقی، ودود رضویلر، و نوردهر رکنی، “بررسی اثر پوشش کیتوزان نانوکپسوله در ترکیب با استات سدیم جهت افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در دمای یخچال،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 29، no. 5 ، pp. 133–147، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/374870/fa