APA:
کپینیک جو، راضیه، پیغمبردوست، سیدهادی، و اولادغفاری، عارف. (1399). اثر غلظت های مختلف صمغ عربی و دماهای مختلف خشک کردن پاششی بر خصوصیات فیزیکی پودر عصاره ریزپوشانی شده نعناع فلفلی. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 12(1 )، 113-128. SID. https://sid.ir/paper/375039/fa
Vancouver:
کپینیک جو راضیه، پیغمبردوست سیدهادی، اولادغفاری عارف. اثر غلظت های مختلف صمغ عربی و دماهای مختلف خشک کردن پاششی بر خصوصیات فیزیکی پودر عصاره ریزپوشانی شده نعناع فلفلی. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1399؛12(1 ):113-128. Available from: https://sid.ir/paper/375039/fa
IEEE:
کپیراضیه نیک جو، سیدهادی پیغمبردوست، و عارف اولادغفاری، “اثر غلظت های مختلف صمغ عربی و دماهای مختلف خشک کردن پاششی بر خصوصیات فیزیکی پودر عصاره ریزپوشانی شده نعناع فلفلی،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 12، no. 1 ، pp. 113–128، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/375039/fa