APA:
کپیاحمدی گورجی، روح اله، حمیداوغلی، یوسف، و شریف زاده، بهمن. (1399). بررسی تاثیر مقدار بنتونیت و pH عصاره بر میزان رنگ و شفافیت عصاره گیاه استویا ربودیانا (Stevia rebaudiana Bertoni). علوم و صنایع غذایی ایران، 17(103 )، 119-128. SID. https://sid.ir/paper/375280/fa
Vancouver:
کپیاحمدی گورجی روح اله، حمیداوغلی یوسف، شریف زاده بهمن. بررسی تاثیر مقدار بنتونیت و pH عصاره بر میزان رنگ و شفافیت عصاره گیاه استویا ربودیانا (Stevia rebaudiana Bertoni). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(103 ):119-128. Available from: https://sid.ir/paper/375280/fa
IEEE:
کپیروح اله احمدی گورجی، یوسف حمیداوغلی، و بهمن شریف زاده، “بررسی تاثیر مقدار بنتونیت و pH عصاره بر میزان رنگ و شفافیت عصاره گیاه استویا ربودیانا (Stevia rebaudiana Bertoni)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 103 ، pp. 119–128، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/375280/fa