مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

254
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

547
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر گنجاندن سطوح مختلف مکمل آنزیمی ناتوزایم پلاس (Natuzyme plus) در جیره بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و میزان بازماندگی بچه فیل ماهی پرورشی (Huso huso (Linnaeus, 1758

صفحات

 صفحه شروع 85 | صفحه پایان 96

چکیده

 این مطالعه با هدف بررسی تأثیر گنجاندن سطوح مختلف مکمل آنزیمی خارجی ناتوزایم پلاس بر عملکرد رشد, ترکیب بدن و میزان بازماندگی بچه فیل ماهی پرورشی (H. huso) انجام گرفت. بچه ماهیان (210 قطعه, با تراکم 17 قطعه به ازای هر تانک و وزن اولیه 30 گرم) به طور کاملاً تصادفی در تانک های 150 لیتری توزیع و در چهار تیمار (هر کدام در سه تکرار) شامل سطوح صفر, 2, 5 و 10 درصد از مولتی آنزیم ترکیبی ناتوزایم پلاس در جیره به مدت 8 هفته تغذیه شدند. نتایج نشان داد که میزان بازماندگی بچه ماهیان در محدوده 95-83 درصد قرار گرفت و تفاوت معناداری بین تیمارها دیده شد. بالاترین میزان افزایش وزن بدن در ماهیان تغذیه شده با 2 درصد آنزیم همراه با اختلافات معنادار با سایر گروه ها مشاهده شد. ضریب رشد ویژه در محدوده از 96/1 (10 درصد آنزیم) تا 32/2 (2 درصد آنزیم) متفاوت بود. ضریب تبدیل غذایی, میزان کارآیی پروتئین و نرخ رشد روزانه به صورت معناداری در تیمارهای حاوی آنزیم بیشتر از گروه شاهد بود و بهترین عملکرد در سطح 2 درصد گنجاندن آنزیم به دست آمد. بیشترین میزان پروتئین لاشه (5/69 درصد) در تیمار 2 درصد آنزیم دیده شد. بر اساس نتایج و نظر به بهبود عملکرد رشد و میزان بازماندگی در بچه فیل ماهیان پرورشی, افزودن 2 درصد مکمل آنزیمی ناتوزایم پلاس در جیره پیشنهاد گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پناهی صاحبی، حسین، اسماعیلی فریدونی، ابوالقاسم، اورجی، حسین، کرامت امیرکلایی، عبدالصمد، و طاهری میرقائد، علی. (1397). تاثیر گنجاندن سطوح مختلف مکمل آنزیمی ناتوزایم پلاس (Natuzyme plus) در جیره بر عملکرد رشد, ترکیب لاشه و میزان بازماندگی بچه فیل ماهی پرورشی (Huso huso (Linnaeus, 1758. پژوهش های ماهی شناسی کاربردی، 6(4 )، 85-96. SID. https://sid.ir/paper/375435/fa

    Vancouver: کپی

    پناهی صاحبی حسین، اسماعیلی فریدونی ابوالقاسم، اورجی حسین، کرامت امیرکلایی عبدالصمد، طاهری میرقائد علی. تاثیر گنجاندن سطوح مختلف مکمل آنزیمی ناتوزایم پلاس (Natuzyme plus) در جیره بر عملکرد رشد, ترکیب لاشه و میزان بازماندگی بچه فیل ماهی پرورشی (Huso huso (Linnaeus, 1758. پژوهش های ماهی شناسی کاربردی[Internet]. 1397؛6(4 ):85-96. Available from: https://sid.ir/paper/375435/fa

    IEEE: کپی

    حسین پناهی صاحبی، ابوالقاسم اسماعیلی فریدونی، حسین اورجی، عبدالصمد کرامت امیرکلایی، و علی طاهری میرقائد، “تاثیر گنجاندن سطوح مختلف مکمل آنزیمی ناتوزایم پلاس (Natuzyme plus) در جیره بر عملکرد رشد, ترکیب لاشه و میزان بازماندگی بچه فیل ماهی پرورشی (Huso huso (Linnaeus, 1758،” پژوهش های ماهی شناسی کاربردی، vol. 6، no. 4 ، pp. 85–96، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/375435/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button