مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

246
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

502
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر سطوح مختلف نیاسین و کربوهیدرات جیره غذایی بر رشد، ترکیب لاشه و شاخص-های بیوشیمیایی همولنف میگوی پا سفید جوان Litopenaeus vannamei

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 12

چکیده

 در این مطالعه اثر جیره های آزمایشی حاوی سطوح مختلف کربوهیدرات و نیاسین بر شاخص های رشد و ترکیب لاشه و شاخص های بیوشیمیایی همولنف میگوی جوان پاسفید(Litopenaeus vannamei) در پژوهشکده میگوی بوشهر به مدت 45 روز مورد بررسی قرار گرفت. میانگین وزن اولیه میگوها 33/0± 5 گرم و پرورش در تانک های 300 لیتری و در 8 تیمار انجام شد. تغذیه 4 بار در روز و با استفاده از جیره آزمایشی فرموله شده حاوی دو سطح 15 و 30 درصد کربوهیدرات و سه سطح 100, 150 و 200 میلی گرم در کیلوگرم نیاسین انجام شد. همچنین دو تیمار 30 و 15 درصد کربوهیدرات بدون نیاسین به عنوان شاهد استفاده شد. در انتهای دوره, شاخص های رشد, ترکیب لاشه و شاخص های بیوشیمیایی همولنف در تیمارها اندازه گیری شد. بهترین عملکرد رشد شامل بالاترین مقدار وزن نهایی (5/0± 05/14 گرم), طول نهایی (05/0± 38/13 سانتی متر) و نرخ رشد ویژه (07/0± 23/2 درصد) در تیمار حاوی 15 درصد کربوهیدرات و 100 میلی گرم نیاسین در هر کیلوگرم غذا اندازه گیری شد (05/0

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زنده بودی، فریده، محمدی آذرم، حمید، رجب زاده قطرمی، ابراهیم، قاسمی، احمد، و دشتیان نسب، عقیل. (1399). اثر سطوح مختلف نیاسین و کربوهیدرات جیره غذایی بر رشد, ترکیب لاشه و شاخص-های بیوشیمیایی همولنف میگوی پا سفید جوان Litopenaeus vannamei. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 29(3 )، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/375467/fa

    Vancouver: کپی

    زنده بودی فریده، محمدی آذرم حمید، رجب زاده قطرمی ابراهیم، قاسمی احمد، دشتیان نسب عقیل. اثر سطوح مختلف نیاسین و کربوهیدرات جیره غذایی بر رشد, ترکیب لاشه و شاخص-های بیوشیمیایی همولنف میگوی پا سفید جوان Litopenaeus vannamei. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1399؛29(3 ):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/375467/fa

    IEEE: کپی

    فریده زنده بودی، حمید محمدی آذرم، ابراهیم رجب زاده قطرمی، احمد قاسمی، و عقیل دشتیان نسب، “اثر سطوح مختلف نیاسین و کربوهیدرات جیره غذایی بر رشد, ترکیب لاشه و شاخص-های بیوشیمیایی همولنف میگوی پا سفید جوان Litopenaeus vannamei،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 29، no. 3 ، pp. 1–12، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/375467/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button