APA:
کپیدانایی، الهام، و عبدوسی، وحید. (1400). اثر سیلیکون و نانوسیلیکون بر برخی ویژگی های مورفوفیزیولوژیک و فیتوشیمیایی گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita L. ) تحت تنش شوری. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 37(1 (پیاپی 105) )، 98-112. SID. https://sid.ir/paper/375469/fa
Vancouver:
کپیدانایی الهام، عبدوسی وحید. اثر سیلیکون و نانوسیلیکون بر برخی ویژگی های مورفوفیزیولوژیک و فیتوشیمیایی گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita L. ) تحت تنش شوری. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران[Internet]. 1400؛37(1 (پیاپی 105) ):98-112. Available from: https://sid.ir/paper/375469/fa
IEEE:
کپیالهام دانایی، و وحید عبدوسی، “اثر سیلیکون و نانوسیلیکون بر برخی ویژگی های مورفوفیزیولوژیک و فیتوشیمیایی گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita L. ) تحت تنش شوری،” تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، vol. 37، no. 1 (پیاپی 105) ، pp. 98–112، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/375469/fa