مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

243
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

547
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر استفاده از سطوح مختلف پودر بذر استبرق (Calotropis procera) در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) بر شاخص های رشد، کارایی تغذیه و میکروبیوتای روده

صفحات

 صفحه شروع 99 | صفحه پایان 114

چکیده

 مطالعه حاضر به منظور بررسی پتانسیل استفاده از پودر بذر گیاه استبرق (Calotropis procera) در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در پنج سطح 1, 2, 3, 4 و 5 درصد به علاوه شاهد (صفر درصد) در قالب طرح کاملاً تصادفی در سه تکرار انجام شد. جهت انجام آزمایش 3600 قطعه بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (64/3 ± 5/11 گرم) در 18 عدد حوضچه تقسیم شدند و پس از یک دوره سازگاری دو هفته ای به مدت 56 روز با شش جیره آزمایشی تغذیه شدند. شاخص های رشد, کبدی, امعاء و احشاء کارایی تغذیه به همراه ترکیب شیمیایی لاشه, بقا و ضریب تبدیل غذایی و میکروبیوتای روده مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان داد افزایش میزان پودر بذر استبرق در جیره غذایی ماهیان تا سطح 4 درصد موجب افزایش معنی دار رشد ویژه و تعداد باکتری های اسیدلاکتیک روده نسبت به تیمار شاهد گردید (05/0P<). نسبت کارآئی پروتئین با افزایش سطح پودر بذر استبرق به میزان 3 تا 5 درصد تفاوت آماری معنی داری را با تیمار شاهد نشان داد ولی تفاوت معنی داری بین گروه های آزمایشی وجود نداشت. همچنین میزان بقا, ضریب تبدیل غذایی, شاخص کبدی و شاخص امعا و احشا به ترتیب در تیمارهای دارای سطوح 2, 3, 4 و 5 درصد پودر بذر استبرق در بهترین وضعیت خود قرار گرفتند (05/0P<). نتایج نشان داد که استفاده از حداکثر 3 درصد پودر بذر استبرق به عنوان یک افزودنی غذایی گیاهی می تواند گزینه مناسبی جهت استفاده در جیره قزل آلای رنگین کمان باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صفری، امید، و احمدنیای مطلق، حمیدرضا. (1397). تاثیر استفاده از سطوح مختلف پودر بذر استبرق (Calotropis procera) در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) بر شاخص های رشد, کارایی تغذیه و میکروبیوتای روده. پژوهش های ماهی شناسی کاربردی، 6(3 )، 99-114. SID. https://sid.ir/paper/375510/fa

    Vancouver: کپی

    صفری امید، احمدنیای مطلق حمیدرضا. تاثیر استفاده از سطوح مختلف پودر بذر استبرق (Calotropis procera) در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) بر شاخص های رشد, کارایی تغذیه و میکروبیوتای روده. پژوهش های ماهی شناسی کاربردی[Internet]. 1397؛6(3 ):99-114. Available from: https://sid.ir/paper/375510/fa

    IEEE: کپی

    امید صفری، و حمیدرضا احمدنیای مطلق، “تاثیر استفاده از سطوح مختلف پودر بذر استبرق (Calotropis procera) در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) بر شاخص های رشد, کارایی تغذیه و میکروبیوتای روده،” پژوهش های ماهی شناسی کاربردی، vol. 6، no. 3 ، pp. 99–114، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/375510/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button